Ünlü Oyuncu Ferdi Akarnur, Kayseri'ye her geldiğinde şehri daha değişik bulduğunu belirtti. İki yıl önce Kayseri'ye geldiğini ve geçen iki yılda dahi değişiklikler fark ettiğini dile getiren Akarnur, "Maşallah belediye çok iyi çalışıyor" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin onuncusunu düzenleyeceği Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivaline de değinen Ferdi Akarnur, "Bu festival müthiş bir olay. Katılım müthiş, rakamlar müthiş, izleyici müthiş. Bir de bunu uluslararası yapıyorsunuz. Bu da çok güzel. Buradaki çocuklarda öyle bir potansiyel gördüm ki müthiş bir altyapı oluşmuş. Demek ki buradaki çalışmalar semeresini vermeye başlıyor" diye konuştu.

Kayserilileri ve Kayseri Büyükşehir Belediyesini sanata verdiği değerden dolayı kutladığını ifade eden Ferdi Akarnur, "Kayseri halkına hayran kaldım. Her ay pek çok etkinlik yapıyorsunuz ve salonlar tıklım tıklım doluyor. Türkiye'nin birçok kentinde böyle bir şey yok. Demek ki burada bir potansiyel var ve Kayseri Belediyesi bu potansiyeli işler hale gelmiş" dedi.

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Hafta sonu büyükler ve küçükler için iki ayrı oyun sahnelenecek. Tiyatroseverler 13 Aralık Cumartesi günü saat 19.30'da Şehir Tiyatrosu'nda "Omuzumdaki Melek" adlı oyunu izleyebilecek. Çocuklar için ise 14 Aralık Pazar günü saat 13.00'te yine Şehir Tiyatrosu'nda "Balıklar Firarda" adlı oyun sahnelenecek.  
Editör: Haber Merkezi