Tür: Korku
Oyuncular: Günal Çakıroğlu, Ümit Bülent Dinçer
Yönetmen: Hasan Karacadağ
Süre: 133 dk



Kocası Ömer'le mutlu bir hayat sürmekte olan Dilek için sakin ve sıradan geçen aydınlık günler, cehennem fırtınalarının gölgelerine gizlenmiş adı anılmaz cinnilerin ani bir saldırısıyla kararır. Herşey; Dilek'in bir rüyasıyla başlar .Bu rüyada Belirsiz suretler; şeytana dair bir takım sırları Dilek'in kulağına fısıldadıktan sonra ona musallat olmuşlardır. Kocası Ömer, rüyayı Dilek'in birkaç gün önce yaşadığı bir hırsızlık olayının psikolojik yansıması olarak görse de, Dilek kendisine git gide yaklaşan ve habis fısıltılarla onu bilinmez bir aleme doğru sürükleyerek sır fısıldayan bu cinnileri artık hissetmeye başlamıştır.
 
Tür: Aksiyon
Oyuncular: Luke Bracey, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko
Yönetmen: Roger Donaldson
Süre: 108 dk



Devereaux (Pierce Brosnan) son görevinde yaşadığı problemden sonra CIA' den ayrılmış ve izini kaybettirip inzivaya çekilmiştir. Uzun aramalardan sonra daha önce bir kaç görevde çalıştığı arkadaşı onu bulur. Bu görev kendisi için şahsi önem taşıdığından kabul eder. Fakat onu üst düzey CIA yöneticilerininde için de bulunduğu bir komplo beklemektedir.
 

Tür: Komedi  
Oyuncular: Cameron Diaz, Jason Segel
Yönetmen: Jake Kasdan
Süre: 94 dk



Jay (Jason Segel) ve Annie (Cameron Diaz) birbirlerine hâlâ çok aşık evli bir çifttir ama on yıl ve iki çocuk aralarındaki tutkuyu biraz soğutmuştur. Onu geri kazanmak için, THE JOY OF SEX’teki (Seksin Keyfi) her pozisyonu denedikleri üç saatlik seks maratonlarını videoya kaydetmeye karar verirler. Harika bir fikir gibi görünür, ta ki bu çok özel videolarının tüm çevreleri tarafından izlenebildiğini fark edene dek. Panik hâlindeki çift, macera dolu çılgın bir geceye adım atarlar: İp uçlarını takip eder, arkadaşlarını ikna etmeye çalışır, Annie’nin patronunu kandırırlar –tüm bunların amacı videolarını, itibarlarını, akıl sağlıklarını, ve en önemlisi, evliliklerini geri kazanmaktır.
 
 
 
Tür:  Aksiyon
Oyuncular: Will Arnett, Megan Fox
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Süre: 101 dk
 
Şehrin kahramanlara ihtiyacı vardır. Shredder ve kötü Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar her şeyi demir bir yumrukla kontrol etmeye başlayınca New York’a karanlık çöker. Olağandışı ve dışlanmış dört erkek kardeş kanalizasyondan Ninja Kaplumbağalar olarak ortaya çıkana kadar gelecek korku doludur. Kaplumbağaların şehri kurtarmak ve Shredder’ın şeytani planını ortaya çıkarmak için korkusuz muhabir April O’Neil (Megan Fox) ve dikkatsiz kameramanı Vern Fenwick (Will Arnett) ile birlikte çalışmaları gerekmektedir. Senaryo yazarları Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty, yapımcı Michael Bay (gişe rekortmeni Transformers serisi) ve yönetmen Jonathan Liebesman (Titanların Savaşı), Peter Laird ve Kevin Eastman’ın yarattığı Ninja Kaplumbağalar karakterlerinden uyarlanan filmle uzun yıllardır her yaştan izleyiciyi büyüleyen popüler film serisi Ninja Kaplumbağalar’ı 21. yüzyıla taşıyor.
Tür:  Komedi
Oyuncular: Gökçe Özyol, Cengiz Küçükayvaz
Yönetmen: Şenel Aldı
Süre: 97 dk



1990’lı yıllarda şirin bir Karadeniz kasabasında şipşak fotoğrafçılığı yapan idealist Kadir’in ve mahalle arkadaşlarının çekişmeli, komik ilişkilerini konu alan Şipşak Anadolu fotoğrafın Anadolu’daki gelişimini de seyirci ile buluşturuyor.





 

Tür:  Animasyon
Oyuncular: Julie Bowen, Dane Cook
Yönetmen: Roberts Gannaway
Süre: 83 dk


“Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar”, kendilerini tarihi Piston Peak National Park’ını söndürülmesi güç bir yangından korumaya adayan, dinamik ve seçkin bir itfaiye uçağı ekibinin yer aldığı, hayattaki ikinci şanslarla ilgili yeni bir komedi-macera filmi... Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty, motorunun hasar gördüğünü ve bir daha asla yarışamayacağını öğrenince alan değiştirmek zorunda kalıyor ve itfaiye uçaklarının dünyasına dalıyor. Dusty, emektar itfaiye ve kurtarma helikopteri olan Blade Ranger ve onun, aralarında neşeli hava tankı Dipper’ın, ağır yük helikopteri Windlifter’ın, emekli askeri nakil uçağı Cabbie’nin ve The Smokejumpers adıyla tanınan hayat dolu bir grup cesur arazi aracının bulunduğu ekibine katılıyor. Bu korkusuz ekip hep birlikte büyük bir yangınla savaşırken Dusty de gerçek bir kahraman olmanın bedellerini öğreniyor. Bobs Gannaway’in (“Tinkerbell: Gizemli Kanatlar”) yönettiği “Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar” 3 boyutlu olarak 29 Ağustos 2014’te vizyona girecek.
 



Tür: Korku
Oyuncular: Cansu Diktaş, Tolga Akman, Murat Ercanlı
Yönetmen: Özgür Bakar
Süre: 90 dk



Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde Teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarpar ve ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getirecek.
 
Tür: Aksiyon
Oyuncular: Jason Statham, Antonio Banderas, Harrison Ford, Mel Gibson, Jet Li, Kellan Lutz, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone
Yönetmen: Patrick Hughes
Süre: 126 dk
 
 
Efsane kadrosuyla dünyada ve Türkiye’de büyük beğeni kazanan, ilk iki filmiyle Türkiye’de 823.000 seyirciye ulaşan Cehennem Melekleri (The Expendables) serisinin 3.filmi 15 Ağustos’ta dünya ile aynı zamanda sinemalarda. Üstelik dev kadroya eklenen Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Kellan Lutz, Kelsey Grammer, Victor Ortiz ve Ronda Rousey gibi isimlerle! Efsane serinin yönetmen koltuğunda ise bu sefer Patrick Hughes yer alıyor. Yılın aksiyonuna hazır olun!


 
Tür: Aksiyon
Oyuncular: Morgan Freeman, Scarlett Johansson
Yönetmen: Lus Besson
Süre: 90 dk
 
Nikita ve Sevginin Gücü’nden 5. Element’e kadar sinema tarihinin en sert ve unutulmaz kadın aksiyon karakterlerini yaratan yazar/yönetmen Luc Besson, başrolünde Scarlet Johansson’ın yer aldığı aksiyon-gerilim türündeki Lucy ile yenide karşımızda. Aksiyon gerilim türündeki film, yanlışlıkla içine çekildiği karanlık bir anlaşma sonucu insan beyninin çok ötesinde bir kapasiteye sahip, acımasız bir savaşçıya dönüşen bir kadının hikayesini anlatıyor.
 
 
Editör: Haber Merkezi