Bıçaklama olayı Cumhuriyet Mahallesi Nazmi Tokar Caddesindeki bir kuyumcuda meydana gelmişti. Kuyumcu Fatih N.’nin dükkanına giren Onur Adıgüzel, bir anda Fatih N.’yi boğazından bıçaklayarak ve ziynet eşyası bilezikleri alarak olay yerinden çakmıştı.

Olaydan sonra Onur Adıgüzel polisin titiz çalışması sonucu saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan boynundan yaralanan kuyumcu Fatih N.’nin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki tedavisi halen devam ediyor.

Diğer yandan olayı gerçekleştiren Onur Adıgüzel’in Yeniden Refah Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Orhan Adıgüzel’in oğlu olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili Kayseri Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İl başkanı Önder Narin, “Şu anda Orhan Adıgüzel ile birlikteyiz ve toplantı halindeyiz. Görevden alınıp almayacağımızı istişare ediyoruz.

Orhan Adıgüzel sevilen ve dürüst bir kişi. Oğlu Onur Adıgüzel’de sessiz ve saygılı bir çocuktu. Maddi anlamda hiçbir sıkıntısı olmayan bir aile. Onur Adıgüzel’in 3-4 tane işletmesi var. Sessiz bir çocuk neden böyle bir şey yaptığını anlamadık. Babası Orhan Adıgüzel perişan durumda. Babası da şaşkın. Ama babası bu durumun peşini bırakmayacağını söyledi. Oğlu Onur Adıgüzel’in kafasını karıştıranların olduğunu ve birilerinin bu duruma sürüklediğini düşünüyor. Para için asla yapmayacak birisidir.”dedi.

Editör: Haber Merkezi