Programın öğleden sonraki ayağında Kayseri MÜSİAD heyeti Türkiye  Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Cahit Bağcı tarafından kabul edildi. Sayın büyükelçi kabul de Kayseri’nin artık sadece ticarette değil üretimde de söz sahibi olduğunu ve ziyaretin  iki ülke arasında yeni iş kapıları açacağını söyledi. Bağcı heyet üyelerine Azerbaycan  ile ilgili bilgiler verirken üyelerin Azerbaycan ile ilgili sorunları konusunda her türlü  yardıma hazır olduklarını bildirdi. Görüşmede söz alan Başkan Ferhat Akmermer  heyeti kabul ettikleri için Büyükelçi Cahit Bağcı’ya teşekkür etti ve Kayseri MÜSİAD ile  yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. 

Görüşmeye katılan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ticaret müşavirleri ve  üçüncü kâtip katılımcı heyetin iş kolları ile alakalı bilgiler aldıktan sonra heyette  Azerbaycan ile ticaret yapan kişilerin sorunlarını dinledi.

İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü 4 Yaralı İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü 4 Yaralı

BüyükelçiZiyareti

Heyet daha sonrasında KOBİA’da incelemelerde bulunarak KOBiA Başkan  Yardımcısı Hikmet Memorov ile ticaret hacminin arttırılması için sistematik olarak  yapılması gerekenler, teşvikler ve yatırım fırsatları konularında bilgiler aldı. 

Ziyaret programı kapsamında MÜSİAD Bakü Şubesi’ne de nezaket ziyaretinde  bulunan heyet Şube başkanı Reşat Cavirli ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde  bulundu. 

Bakü Büyükelçimiz Cahit Bağcı, Ticaret Müşavirleri Ahmet Erdal ve Yakup  Sefer, üçüncü kâtip Levent Kızılbağlı, MÜSİAD Bakü başkanı Reşat Cavirli ve yönetim  kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde buluşan heyetin programı önceden planlanan iş  görüşmeleri ile devam ediyor.