Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Önder Narin, partisinin seçim çalışmaları sırasında vatandaşların huzurunda yaptığı açıklamada Kocasinan Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalara başladığını, bu çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

"Kocasinanlı Refah Partisi eliyle yapılan belediyecilik hizmetlerini biliyor, Kocasinanlı Refah'ı tanıyor, inşallah 31 Mart'ta sandıktan çıkacak netice sonrasında Kocasinanlıya Yeniden Refah Belediyeciliğini de tanıtma imkanını bizler yakalamış olacağız," diyen Narin sözlerine şöyle devam etti:

Öğrencilerden Huzurevine Ziyaret Öğrencilerden Huzurevine Ziyaret

"Yeniden Refah Partisi'nin Kocasinan’da belediye başkanlığını kazanacağına inanıyorum. Yeniden Refah Parti’mizin Kayseri’de geçmişte olduğu gibi il ve birçok ilçe belediyesini de kazanacağına inanıyorum. Kocasinan’ımızın milli görüş belediyeciliğine ilgi duyduğunu, özlem duyduğunu biliyorum. Kocasinan’ın geri kalan hizmetleri için, yitik yılları için, kayıp zamanları için çözümün, çarenin Yeniden Refah'ta olduğunu biliyorum. Alternatifsiz kaldığını düşünen Kocasinanlılar için alternatif olduğunu biliyorum. Alternatif Yeniden Refah Partisi'dir. Alternatif Refah Partisi'nin Kocasinan Belediye Başkan adayı ben deniz Önder Narin’dir. Alternatif Büyükşehir ve ilçelerde Yeniden Refah Partisi'nin ilçe belediye başkan adaylarıdır.

Çok iyi bir belediye yönetimi ortaya koyacağız. Şeffaf belediyeciliği gerçek anlamda göreceksiniz. Halka hizmetkârlığı gerçek anlamda göreceksiniz. Hizmetlerden mahrum bırakılan Kocasinan üzerindeki gri toz bulutlarının ve kirli olan ne varsa ilçemizden temizlendiğini göreceksiniz. Kocasinan’ın çevresinin nasıl tertemiz olduğunu göreceksiniz ve kısa bir süre içerisinde Kocasinan’ın cadde ve sokaklarında delik asfalt kalmadığını göreceksiniz. Bambaşka bir Kocasinan şehri göreceksiniz, enerjisi yüksek bir İlçe göreceksiniz. Genç Cumhuriyetimize, genç başkent ruhunu yansıtan bir Kocasinan’da yaşama fırsatını sizlere sunacağız."

Haber - Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ