Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 29. ÇGD Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nde Yılın Siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

Partisinin genel merkezince yetkilendirildiği her görevi başarı ile yerine getiren Gonca Yelda Orhan, ödül sonrası yaptığı açıklamada, “Ülkemize karanlık günlerden aydınlığa kavuşturabilmek için tüm gücümle çalışacağım diye konuştu.

Gonca Yelda Orhan açıklamasında şunları kaydetti: “ÇGD Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 29. ÇGD Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nde Yılın Siyasetçisi ödülünü büyük bir onurla aldım. Bu anlamlı gecede burada olmaktan şeref duydum, Türkiye'nin cesur ve aydınlık kalemi Sevgili Uğur Mumcu’nun anıldığı ve adıma verilen yılın siyasetçi ödülüne layık olmaya çalışacağım.

Bende Atatürkçüyüm, bende Cumhuriyetçiyim, bende laikim ,bende tam bağımsız Türkiye’den yanayım diyerek ülkemizi bu karanlık günlerden aydınlığa taşımak için tüm gücümle çalışacağım.”

Editör: Haber Merkezi