Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, desteklerinden dolayı şehri adına teşekkür eden Özhaseki, “Erciyes için yıllarca emek verdik, çile çektik. Şimdi de bu emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, girişimleri doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı Himayeleri’ne alınan dünyanın en prestijli ve elit ekstrem spor organizasyonları arasında gösterilen Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası (FIM Snowcross World Championship) - SNX Türkiye adıyla 10-12 Mart 2023'te Kayseri Erciyes'te yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Himayeleri’ne alınarak Kayseri Erciyes’te düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası için açıklamalarda bulunan Özhaseki “Erciyes ile ilgili bütün altyapıyı geçmiş dönemlerimizde hazırladık. Erciyes için yıllarca emek verdik, çile çektik. Şimdi de bu emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımızın himayesinde uluslararası önemli bir organizasyonun Erciyes’te yapılmasından dolayı onurluyuz. Cumhurbaşkanımızın bu konuya teveccühte bulunarak himayeye alması Erciyes’e ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi. Himaye ve Dünya Şampiyonası şehrimize hayırlı olsun. Şehrim adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Özhaseki’ye Özel Teşekkür

Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Cumhurbaşkanlığı Himayeleri’ne alınması için büyük emek gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi