ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, referandum sonrası muhalefetin seçim sonuçlarına itiraz ettiğini belirterek, “Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlar” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Kuşçu Mahallesi'nde düzenlenen 'Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleri' etkinliğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlığı döneminde Kuşçu Barajının yapımı için defalarca Ankara’ya gittiğini belirterek, “Neticesinde kamunun cebinden beş kuruş çıkmadan bu barajı gerçekleştirdik. Şükürler olsun bugün bu etkinlikleri yapabiliyoruz” dedi.

Referandum sürecine değinen Özhaseki, “Kısa bir süre önce referandumu atlattık. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra (Biz yüzde 51 ile hükümeti seçeceğiz) dediniz. İnşallah bundan sonra böyle olacak. Bundan sonra darbe dönemleri olmayacak. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Yenilince mızıkçılık edenlere bakmayın. 100 sandığa itiraz var. Hepsinin içinde 250 oy olsa 2 bin 500 ediyor. Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Bakan Özhaseki, yarın kutlanacak Anneler Günü öncesi 81 yaşındaki annesi Şükran Özhaseki'yi ziyaret ederek, elini öptü. Üç erkek çocuk annesi Şükran Özhaseki, "Mehmet, kardeşleri gibi çok vefalı ve hatırşinastır. Yoğun işleri arasında zaman bulup, sık sık beni ziyarete gelir’’ dedi. Bakan Özhaseki de, ''Her hafta gelmeye çalışıyorum. İşimiz çok, sorumluluk sahibiyiz. Yüklendiğimiz görevler var. Onları hakkı ile yerine getirmeliyiz. Güneydoğu ve diğer şehirlerde yaptığımız projeler var. Bunları takip ediyorum. Bir taraftan da insanız. Anamız var. Anadan başka ne olabilir ki insan hayatında. Mutlaka, bir saatliğine iki saatliğine de olsa Kayseri’ye geliyor, annemi görüyorum. Annem biraz rahatsız, elini öpüyor, duasını alıyorum" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi