Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı

14 Mayıs’ta yapılacak 13’üncü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili adayı Bahadır Özsoy günlerini vatandaşla geçiriyor. Seçim çalışmalarına Hunat Mahallesi’nde devam eden Özsoy hem vatandaşın derdini dinledi, hem de Millet İttifakı’nın mutabakat metninde yer alan 2 bin 300 maddelik projeleri anlattı.
Vatandaştan büyük ilgi gören Özsoy, gençliğinde verdiği dinamizm ile Millet İttifakı’nın projelerini vatandaşla buluşturuyor.
Kayseri’nin öz evladı, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, “Vatandaş bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Gerçekten mutfak yanıyor. Aş kaynamaz olmuş, çay demlenmez olmuş Anadolu, Kayseri bitmiş durumda, Öngörülemez bir belirsizliğe bizi mahkum edenlerden 14 Mayıs’ta hesap soracağız. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ali Babacan’ın ekonomik politikalarda nedenli başarılı olduğu tüm dünya tarafından kabul edilen bir gerçek. İnşallah Millet İttifakı iktidarında mutfaklara da bahar gelecek. Biz problemleri biliyoruz ve çzöümünüde sunuyoruz. Krizi yaratan krizi çözemez” dedi.
 Haber-Selahattin KARAKOÇ