Hakkında çıkan FETÖ’den 4 yıl 2 ay hapis cezasını aldığı yönünde iddiaları yalanlayan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, ters köşe oldu. Kayseri Yerel Haber Gazetesi Haber Merkezi, sözcü Samet Koç’un hapis cezası aldığı çarpıcı dava dosyasına ulaştı. Dosyada, Sözcü Samet Koç’un 2017 yılında yapılan FETÖ operasyonlarıyla 2 kez gözaltına alınıp 5 gün boyunca sorgulandığı, görülen davalar neticesinde ise Fethullahçı Terör Örgütü’ne yardım ve yataklıktan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı açık seçik belirtildi.

Kayseri Yerel Haber Gazetesi Haber Merkezi olarak “KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ SAMET KOÇ FETÖ’CÜ ÇIKTI” başlıklı geçtiğimiz günlerde sağlam haber kaynaklarımızdan teyit ederek çok çarpıcı ve skandal bir haber kaleme almıştık.

Yapılan haberin ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bizi yalanlamış, kendisinin ceza almadığını iddia etmiş ve gazetemiz hakkında da mesnetsiz çeşitli iddialar ortaya atmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Kayseri Yerel Haber Gazetesi Haber Merkezi, büyük bir başarıya imza atarak, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç’un İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2021/218 esas sayılı dava dosyasına ulaştı.  

Söz konusu dava dosyası, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç’un Silahlı Terör Örgütü FETÖ’ye Yardım ve Yataklıktan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığını tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

FETÖ’ye yardım ve yataklıktan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı mahkemece tescillenen Samet Koç, önceki gün Trabzonspor maçı sonrası Kayserispor’lu futbolcuların soyunma odasında görüntülere takıldı.

50 milyon TL temlik aldığın FETÖ’cü Samet Koç’a ne vadettin? 50 milyon TL temlik aldığın FETÖ’cü Samet Koç’a ne vadettin?

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI DA KONULDU

Söz konusu şok karar nedeniyle hakkında, yurt dışı çıkış yasağı da konulan Koç’un söz konusu mahkeme kararını istinafa götürdüğü belirlendi.

ALİ ÇAMLI, BATUHAN SAMET KOÇ’U NEDEN LİSTESİNE ALDI?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, her fırsatta FETÖ ile mücadele ettiğini iddia eden Hunat Camisi Eski İmamı Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç’u Yönetim Kurulu listesine neden aldığı merak konusu oldu.

SAMET KOÇ, KAYSERİSPOR’A DESTEK ADI ALTINDA BÜYÜK PARALAR VERMİŞ

Diğer yandan FETÖ’cülükten 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ve kendisini Kayserispor sevdalısı olarak adlandıran Kayserili İş insanı Batuhan Samet Koç’un Kayserispor’a destek adı altında çok büyük miktarlarda paralar verdiği öne sürüldü.

SAMET KOÇ, 2017 YILINDA 2 KEZ GÖZALTINA ALINIP 5 GÜN SORGULANMIŞ

Söz konusu dava dosyasına göre, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç’un 2017 yılında yapılan FETÖ operasyonlarıyla 2 kez gözaltına alınıp 5 gün boyunca sorgulandığı daha sonra da Kayserispor da görev aldığı öğrenildi.

SAMET KOÇ’U HANGİ SİYASİ İSİM NEDEN KORUYOR?

Şimdi Kayseri kamuoyu ve futbol camiası, FETÖ’den aldığı hapis cezası tescillenen Samet Koç’u hangi siyasi ismin neden koruduğunu merak ediyor!

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Ali Türkaslan