Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, “AKP’nin 13 yıldır millete izletmeye çalıştığı korku filmin sezon finali yaklaştı. Çünkü taşımalı reytingleri bile düşüyor, eriyor. Milleti ayrıştırarak, bölerek, özgür basına engel olarak şiddet, öfke efektleri ile reyting telaşındaki AKP’nin, milletin bütçesi ile yani yetim hakkı ile çektiği ve halka çektirdiği bu dertli, karalık, bölücü, gergin korku filminin sonu geldi. Milletin filmi 7 Haziran günü vizyona giriyor” dedi. Diğer yandan Korkmaz, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Kayseri’de yapacağı mitingle ilgili de vatandaşa, “Bizimle Yürü Kayseri” çağrısı yaptı ve vatandaşları mitinge katılmaya davet etti.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ve partisinin projelerini kent merkezinin yanı sıra ilçelerde, mahallelerde vatandaşa anlatan, vatandaşın derdini dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Türkiye’nin 13 yıldır AKP iktidarı ile birlikte dış kaynaklı bir korku filmi izlediğini belirterek, “Ne yazık ki bu filmde tek yönetmen tek oyuncu var. Her şeyi o biliyor. O ne derse yapılıyor, kimse ses etmiyor. Çıt çıkaran olursa bertaraf oluyor. Sadece o ve yandaşları mutlu olsun isteniyor. Ama MHP iktidarında mutluluğun, huzurun, refahın, demokrasinin filmi olacak ve AKP ile kaçak saray sakinleri nasıl milli bir anlayışla ülke yönetilir izleyecek, görecek. Bizim filmimizde yandaşlar değil, esnaf, memur, işçi, emekli yani millet mutlu olacak. Gişe rekorunu yandaşlar değil, millet kıracak. Onlar korku, endişe, yoksulluk, yolsuzluk, karanlık bir Türkiye bıraktılar ama biz yeniden şahlanan geleceğe güvenle bakan, bağımsız, milleti mutlu, milli ve manevi değerlerini yaşatan demokratik bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Filmin vizyona gireceği tarih 7 Haziran 2015, filmin adı ise ‘Bizimle Yürü Türkiye’ olacak. Filmin vizyona gireceği perde ise sandık. Buradan AKP’nin, milleti mutsuz eden, emekliye, işçiye, memura, esnafa hayat zindan eden, onları borç batağına sürükleyen, toplumun her kesimine baskı uygulayan, kamu kaynakları ile seçim kampanyası yürüten yönetimine sesleniyoruz. Vakit tamam, korku filminizin sezon finaline az kaldı. Reytinginiz düşüyor, eriyor. Taşımalı izlenme oranlarınız düştüğü için de panik içindesiniz. Milleti ayrıştırarak, bölerek, özgür basına engel olarak şiddet, öfke efektleri ile reyting telaşındasınız. Ama reklamlarınız da fayda sağlamadı, milletin bütçesi ile yani yetim hakkı ile çektiğiniz ve çektirdiğiniz bu dertli, bölücü, gergin korku filminin sonu geldi” şeklinde konuştu.


"BİN BİR ENTRİKA İLE SAHNELEDİĞİNİZ OYUNUN, TİYATRONUN VE SENARYONUN KİME VE KİMLERE HİZMET ETTİĞİ AÇIĞA ÇIKTI"

Açıklamasında “millet artık size inanmıyor, güvenmiyor” diyen MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, şunları söyledi: “Bin bir entrika ile sahnelediğiniz oyunun, tiyatronun ve senaryonun kime ve kimlere hizmet ettiği açığa çıktı. Millet kumandayı elinizden aldı. Yakında milletin iktidarı MHP ile geliyor. Millet MHP’yi gördü ve destekliyor. Ziyaretlerimiz de millet bizi kucaklıyor, ‘kurtarın bizi bu AKP’den artık’ diyor. Artık gerçekten tek adam ve adamları değil milli irade konuşacak, AKP zihniyeti ise gereğini yapacak, susup, köşesine oturtacak. Saltanatın, lüksün, yolsuzluğun, hırsızlığın, yetim hakkı yemenin yani kısaca yaptıklarını hesabını millete ve adalete verecek”

"VATANDAŞLARIMIZI GENEL BAŞKANIMIZIN KAYSERİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUZ"
Diğer yandan Korkmaz, 23 Mayıs Cumartesi günü, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyeceğini ve Kayserililerle buluşup, kucaklaşacağını belirterek, vatandaşa çağrı da bulundu. Korkmaz, “Tüm vatandaşlarımızı iktidara yürüyüş mitingimize davet ediyoruz. Gelin iktidara yürüyüşümüzün coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Partimizin lideri Devlet Bahçeli’nin yapacağı açıklamaları dinleyelim. Genel başkanımız ülkemizin içinde bulunduğu karanlık tabloyu ve MHP'nin kurtuluş formülünü gözler önüne serecek, önemli mesajlar verecek. Bunun yanında MHP’nin millete dönük, ülkenin kurtuluş reçetesi olan seçim beyannamesinin detaylarını da millete anlatacak. Bu nedenle vatandaşımıza ‘Bizimle yürü Kayseri’ çağrısı yapıyor ve herkesi saat 16:00’daki Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingimize davet ediyoruz.” dedi.


Editör: Haber Merkezi