Turnuva için, Alanya Milli Egemenlik Stadyumunda 43 takım, 650 sporcu 6 gün boyunca kıyasıya mücadele etti.  Kayseri Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü 2008-2009 yaş grubunda yarışan minik kadın hentbol takımı turnuvada oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

2008-2009 yaş grubunda yarışan minik erkek hentbol takımı ise oynadığı 9 maçın 5’ini kazanarak turnuvada dördüncülüğü elde etti.

MİNİK KADINLAR NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Minik kadın hentbol takımı final müsabakaları öncesinde turnuvada sırasıyla Kastamonu, Çorum, Antalya, Artvin, Bingöl’ü mağlup etti. Antalya ile yarıfinal maçına çıkan ve rakibini 12-09 mağlup eden Kayseri Spor A.Ş. minik bayan hentbol takımı final müsabakasında da Kastamonu’yu 17-09 mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Spor A.Ş. Genel Müdürü Av.İbrahim Somtaş’ın destekleri ile Spor A.Ş. Hentbol Antrenörü Fatih Kulmaç nezaretinde turnuva için hazırlıklarına ara vermeden devam eden minik bayan ve minik erkek hentbol takımı bu başarısı ile Kayseri’ye büyük bir gurur yaşattı.

Spor A.Ş. Genel Müdürü Av.İbrahim Somtaş, turnuva sonrası hentbol antrenörü Fatih Kulmaç’ı ve şampiyon olan kadın sporcularını tesislerde düzenlenen törende çeşitli ödüllerle ödüllendirdi.

Editör: Haber Merkezi