Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Melikgazi ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde bir sürücünün yüksek ses müzikle drift atarak vatandaşları rahatsız ettiği ihbarı üzerine harekete geçen ekipler tarafından yapılan kamera izleme çalışması sonucu kimliği tespit edilen sürücü Kayseri Şehir Hastanesi'nde yakalandı. 

Sürücüye yüksek ses müzikle vatandaşları rahatsız ettiği ve trafiği tehlikeye attığı için bin 380 lira cezai işlem uygulandı.

11. Yeşilay Bisiklet Turu 11. Yeşilay Bisiklet Turu

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve ‘yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren araç’ şeklinde sosyal medyada yer alan araç, ekiplerimizce kamera izleme çalışması sonucu tespit edilmiş, sürücüsü ile birlikte Kayseri Şehir Hastanesinde yakalanmış olup, sürücü hakkında ilgili maddelerden toplam bin 380 lira cezai işlem uygulanmıştır. Şehrimizin huzurunu bozan, çevreye rahatsızlık veren sürücü ve araçlarla mücadelemiz devam edecektir" denildi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ