Talas’ta 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) hareketlilik gözleniyor. CHP'nin Parti Meclisi'nde yaşanan gelişmelerle birlikte, ilçelerin belediye başkanı adaylarının belirlenmesi için yoğun bir çalışma süreci başlatıldı. Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesinin ardından, Kayseri İl ve İlçe Başkanlıklarıda siyasi faaliyetlerine hız verdi,bu sürece dahil oldu.
CHP Talas Belediye Başkan adayı ismin belirlenmesi için İl Başkanı Feyzullah Keskin ve Talas İlçe Başkanı Mehmet Deniz ummalı bir çalışma yapıyor. İl ve İlçe Başanının bu çalışmalarına CHP Meclis üyesi Grup Başkan Vekili Mustafa Çalıksoy’da destek veriyor. CHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ise yerel seçimler öncesinde belediye başkanı ve Meclis üye adayların oluşmasına katkı sunmak amacıyla ilçede çalışmalarını  sürdürüyor.
CHP’den KAYSERİ YEREL HABER’e yapılan açıklamalara göre,CHP Yönetimi Talas’ta seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. İl ve İlçe yönetiminin çalışmalarına göre,Talas’a çok iyi hizmet sunacak önemli isimlerle birlikte olduklarını yönünde.
Önümüzdeki günlerde Talas Belediye Başkan adayı isminin belli olacağınıda ifade eden CHP üst düzey bir yetkili, Partimizde adaylığı kesinleşen isimler şu ana kadar yok.
Ancak;CHP Talas için adı geçen önemli isimler var.İl ve İlçe Başkanımız bu konu üzerinde titizlikle çalışıyor, Talas belediyesini yönetecek ismi yakında kamuoyuna açıklarlar.
Siyasi rüzgarın CHP’den yana estiğini söyleyen Tercübeli siyasetci CHP’li bir isimde, Devam eden bir süreçin ardından, önümüzdeki günlerde hem Belediye Başkan adayımız hemde Belediye meclis üyesi adaylarımızın açıklanması bekleniyor. 

Vali Çiçek Ve Başkan Büyükkılıç’tan YahyaIı Çıkarması Vali Çiçek Ve Başkan Büyükkılıç’tan YahyaIı Çıkarması

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ