Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Büro-Sen 1 Nolu Kayseri Şubesi’nin açılışı Kuran-i Kerim’in okunmasının ardından gerçekleştirildi. Açılış öncesi konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Kamu-Sen son bir buçuk yıldan bu yana muazzam bir çalışma azmi içerisine girmiştir. Kamu-Sen’in yürüttüğü faaliyetler Türkiye’de dalga dalga yayılmakta aynı zamanda muhatapları nazarında karşılık bulmakta ve netice almaktadır. Kamu-Sen’in böyle bir dönemde giriştiği yapılanma sürecinde sağlıklı ve başarılı neticeler elde ettiğinin göstergesidir. Yalnızca Kayseri Büro-Sen’in açılışını yapmıyoruz. Kayseri Diyanet-Sen’ e bağlı başka merkezimizin daha açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışların yaygınlaşıyor olması da Kamu-Sen’in başarısını her açısıyla gözler önüne seriyor” ifadelerini kullandı.

‘BU KUTLU SANCAĞI DAHA İLERİ NOKTALARA HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ’

AK PARTİ’Lİ BELEDİYE BUNU DA YAPTI AK PARTİ’Lİ BELEDİYE BUNU DA YAPTI

15 Mayıs’ta Türk Kamu-Sen’in yetkili olmak için mücadelesini sürdüreceğini dile getiren Türk Diyanet Vakıf-Sen Nuri Ünal, “Hiçbir menfaat gözetmeden hak davasına destek vermek gerçekten zor bir iştir. Bu zor işte bu mücadelede Türkiye Kamu-Sen’e ve sendikalarımıza destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Muzaffer Başkanıma başarılar diliyorum. İnşallah 15 Mayıs’ta Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Cumhuriyet devletinin kuruluşunun 100’üncü yılında yetkili olmak için mücadelesini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar ise, “Birbirinden değerli bu güzel insanları bir araya getirerekten açılışına vesile olan Kayseri Şube Başkanımız Sayın Muzaffer Pala Beyefendiye teşekkür ediyorum. Rabbim bu güzel otağımızda sendikamızın gücüne güç katarak daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

Türk Büro-Sen Kayseri 1 Numaralı Şube Başkanı Muzaffer Pala’da, “Bu kutlu otağımızın açılışıyla sendikamıza dahada güç katarak almış olduğumuz bu kutlu sancağı daha ileri noktalara hep birlikte taşıyacağız” dedi.