Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Büyükkılıç Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, Öztürk’e yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebriklerini iletti.
Ardından, Çiçek ve Büyükkılıç beraberindeki heyet ile birlikte Yahyalı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Halkbank, esnaf kredi faizlerini güncelledi Halkbank, esnaf kredi faizlerini güncelledi

YAHYALI ERVA SPOR OKULLARI AÇILDI
Ayrıca Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi ve Yahyalı Ticaret Odası iş birliği ile kurulan Yahyalı Erva Spor Okulları'nın açılış töreni de gerçekleştirildi. Vali Çiçek, Başkan Büyükkılıç ile birlikte sınıfları da gezerek, öğrencilerle sohbet etti.
Öte yandan, Yahyalı Ali Elmacı Ortaokulu’nun öğrencileriyle bir araya gelen Büyükkılıç ve Çiçek, gençlerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.
Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek ile birlikte Fakı Dayı Kur’an Kursu’nu da ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldi. 
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Biz bunu Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber Dedeman Okulunda ERVA’yı kurmuştuk. O günden itibaren de binalarımızın tadilatlarından antrenörlerine kadar çok büyük emeği oldu. Birliktelik, beraberlik ortaya çok güzel şeyler çıkarıyor. Hem il müdürlerimiz hem yerel idaremiz hem Sivil Toplum Kuruluşlarımız el ele verince bir sene gibi bir süre içerisinde hem değerler eğitim merkezini oluşturduk hem de her mahalleye spor okulu açacağız diye iddialı bir cümle ile başlayıp şu ana kadar 30’a ulaştık” diye konuştu.


Başkan Büyükkılıç ise, “Burada Valimizle el ele vermek suretiyle tüm kurum ve kuruşlarımızın ‘birlikte daha güçlüyüz’ anlayışı içerisinde hareket ediyor olması ve insanların da bunu takdir ederek yol alması bizleri sevindiriyor ve keyiflendiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hocalarımızın fedakârlık yaparak, inşallah yavrularımızı hem bedenen hem zihnen devletine bağlı nesiller olarak yetiştirmeye vesile kılsın diyor, her birinize ayrı ayrı sevgiler ve saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ