Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e ilçe ziyaretlerinde Vali Yardımcıları Şenol Esmer ve Mehmet Sadık Tunç da eşlik etti. Ziyaretlerin ilk durağı olan Felahiye Kaymakamlığında Vali Çiçek’i ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz, ilçe Belediye Başkanı Vural Coşkun ve ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar hakkında Kaymakam Ayaz’dan bilgiler alan Vali Çiçek, beraberindeki heyet ile birlikte Felahiye Kadın Kooperatiflerini de ziyaret etti. Vali Çiçek buradan İlçe Belediyesini de ziyaret ederek ilçe Belediye Başkanı Vural Coşkun'dan ilçenin alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Çiçek, 2011 yılında Tunceli Geyik suyunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bekir Erciyes’in ilçede yaşayan ailesini de ziyaret ederek şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet etti. Felahiye ziyaretleri kapsamında ilçede bulunan Roma dönemi antik yapıları, Kayapınar mahallesi ve Büyük Toraman mahallesini, İlçe merkezindeki esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Vali Çiçek, sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

AKKIŞLA ZİYARETİ

Vali Çiçek ve beraberindekiler, Akkışla İlçesi ziyaretlerinde ilk olarak İlçe Kaymakamı Salih Kartal'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Akkışla Belediyesini de ziyaret eden Çiçek, İlçe Belediye Başkanı Ayhan Arslan'dan belediyenin faaliyet alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Çiçek Akkışla’daki ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile beraber İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Vali Çiçek daha sonra Akkışla’ya bağlı 15 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. İlçede bulunan Yöresel Ürünler Tesisi ve Akkışla Mesire Alanını da ziyaret eden Çiçek, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi