Yeşil Alanlar Drone İle İlaçlıyor Yeşil Alanlar Drone İle İlaçlıyor

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin Kayseri Yerel Haber’e konuştu: İlçe Başkanı Şahin, yerel seçimlere yönelik eğitim ve motivasyon programları düzenleyeceklerini söyledi.
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, ilçede çeşitli bölgelerde Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturacağız. Buralarda eğitim programlarında olabilecek. Biz diyoruz ki “ seçim sandıkta kazanılır. Melikgazi’nin kaderini uzun yıllar önce AK Belediyecilikten yana değiştirmiştik. Bu değişim uzun seneler devam ediyor. Bu yüzden her seçimde olduğu gibi bu seçimde de sandıklarımıza sahip çıkmalı ve çok iyi çalışmalıyız” diye konuştu.
31 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan adayları belirlenir belirlenmez hemen sahaya çıkacak. Ardından İl Yönetimiz ile koordineli olarak çalışılacak. Yüksek Seçim Kurulu(YSK)tarafından belirtilen sandık sayısı 1122 adet. Sandık sayısına göre,sandık hatiplerine yönelik eğitim ve motivasyon programı düzenleyecek. İlçede farklı yerlerde eğitim ve motivasyon programları olacak.
Haber Müdürümüz Selahattin KARAKOÇ’a konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, “Önümüzdeki seçim süreci çok önemli. Melikgazi’yi daha modern daha da yaşanabilir bir ilçe yaptık. Şimdi bu güzel ilçemizi daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bu yüzden teşkilat olarak çok iyi çalışmalıyız” dedi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ