Adalet ve Kalkınma Partisi 26. Ve 27. Dönem Kayseri Milletvekili Olan Hülya Nergis Atçı sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Atçı Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı ‘Güzelköy’e yaptığı ziyaretten bir fotoğraf karesi paylaşarak “Güzelköy’lü amcam “emekli maaşları yüksek yaşlılara daha az verin “diyor. Güzel yudumun güzel insanları var. Herkese hayırlı haftalar diliyorum” notunu düştü.

Söz konusu sosyal medya paylaşımına CHP Kayseri il Başkanı Ümit Özer ise yine sosyal medya hesabından; “AKP’li Vekil vatandaşın aklıyla, durumuyla alay etmeye devam ediyor. Kendi düşüncelerini bu kez de taktik değiştirerek, sözüm ona vatandaş üzerinden aktarıyor! Ben söylemiyorum, ama emekli sen anla misali...
Şimdi de açlığa, yokluğa mahkûm ettiğiniz, torunlarına harçlık veremez hale getirdiğiniz emeklinin üç kuruşuna mı göz diktiniz! Yazıklar olsun. Gerçeklerden bu kadar mı uzaksınız? Çekin artık elinizi halkın cebinden.


EKMEK 1 LİRA ALAMIYORSUNUZ

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye ithafen “Biri çıkar, Kayseri'de "Ekmek 1 lira alamıyorsunuz, bugün 5 lira rahat alabiliyorsunuz" der, diğer AKP'li çıkar, "emekli maaşları yüksek yaşlılara daha az verin" paylaşımı yapar. Millet sizden de, faydasız düşüncelerinizden de bıktı!    ​​​​​​

Vatandaşımız bunu, bu tepeden bakan, hor gören anlayışı hak etmiyor. Umutsuzluk yok. Hep birlikte son vereceğiz bu adaletsiz düzene. Yıllardır aynı yüzler aynı sözler, bu kötü tablonun sebebiler. Artık yeter” dedi.

HABER; ŞEYDA CÜCER

Editör: Haber Merkezi