Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Kayserispor’u ziyaret eden Bakan Akar’ı Kulüp Başkanı Ali Çamlı ve yönetimi karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, “ Başkan olduğum günden beri en mutlu sahnelerden birini yaşadım. Şehrimizin değil Türkiye'nin gururu paşamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kulüp olarak öyle günler yaşadık ki tıkandık. Kara kara düşünürken paşamız imdadımıza yetişti. Karanlığa doğru giderken birden bire ışık oldu. Ben bu şehirde din görevlisi olarak ta görev yaptım. Paşamızın değeri hiç bir zaman tartışılmayacak, tartışılamaz da zaten. Bundan Sonra Kayserispor’u muzun endişe edeceği hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu gün burada konuşabiliyorsak bu ülkenin yiğitlerinin başında aslanlar gibi asker görünümlü çakalları bertaraf ederek o hengamenin içerisinden çıkıp halkının içerisine dönen Hulusi Akarlara borçluyuz" dedi.

Kayseri’de İpi Göğüslüyoruz, 31 Martta Zafer Bizimdir Kayseri’de İpi Göğüslüyoruz, 31 Martta Zafer Bizimdir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise Kayseri'de kendilerine gösterilen teveccühten ve destekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Bakan Akar, “Kayserispor bizim medarı iftarımız ve büyük bir sembol. Başarılarıyla gurur duymayı Allah hepimize nasip etsin" dedi.