Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri İl Başkanlığı, 94 adayın başvurduğu milletvekili aday adaylığı için temayül yoklaması gerçekleştiriliyor.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapılacak olan temayül yoklamaları için il yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyelerinden komisyonlar kuruldu. Partililer, Kayseri’den aday olarak görmek istediği 10 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gidiyor.

Kayseri milletvekilliği için aday adayı olan ve AK Parti Teşkilatının, Gençlik kolları ile Kadın Kollarının huzuruna temayül yoklamasına çıkacak olan 94 aday adayı içerisinde önemli isimlerde var.Bu isimlerden biride hiç şüphesiz Doktor Hakan Bayraktar.Temayül yoklaması öncesinde Partisinin teşkilatlarını tek tek  ziyaret eden ve olumlu karşılık bulan Bayraktar,kısa bir değerlendirme yaptı.”Parti teşkilatlarımız şehrimizi en üst düzeyde temsil edecek 10 arkadaşımızı bugün burada isim olarak belirleyecek.Temayül yoklaması Bugün 94 aday adayı için yaklaşık 2 bin teşkilat mensubu oy kullanacak. Bu seçim çok önemli, hepimiz geleceğimize oy veriyoruz. Kayseri ve ülkemiz için hangisi hayırlı ise onlarda karar kılınmasını diliyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi