CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Çağdaş İş İnsanları Platformunun daveti üzerine Kayseri’ye geldi. 8 Şubat günü yapılması planlanan toplantı, hava muhalefeti nedeniyle ileri birtarihe ertelenmişti.

CHP liderinin kayseri programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Kayseri Milletvekili Çetin Arık da eşlik etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kayseri programına ilişkin kısa bilgiler veren Kayseri Çağdaş İş İnsanları Platformu Sözcüsü Necaatdin Tekin, “Sayın Genel Başkanımız davetimiz üzerine Kayseri’de misafirimiz olacak. Türkiye’de yaşanan siyaset tarzını bir de bizlerden dinleyecek. Davetimizi kırmadığı için Sayın Genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Öğleden sonra Ankara’dan karayoluyla Kayseri’de gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Divan otele giriş yaptı. Burada kendisini bekleyen iş insanlarıyla tokalaşan Kılıçdaroğlu, toplantının yapılacağı salona geçti. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş insanları ile yapacağı toplantının ardından partisinin il başkanlığına uğramadan kentten ayrılacak.

Editör: Haber Merkezi