Talas Belediye Başkanlığı'na başkan adaylığı için herhangi bir sorunun bulunmadığını söyleyen Yıldırım, “Talas’tan aday olmamız halkımız adına isabetli bir karar oldu. 31 Mart seçimlerine 73 gün gibi bir süre kaldı. Bu süreci iyi takip ederek çalışmalarımızı ona göre yapacağız. Bu süreci istediğimiz gibi değerlendirirsek ve yürütürsek, 31 Mart akşamı herkes ciddi bir siyasi sürprizle karşılaşacaklar. Bu benim için bir sürpriz olmayacak" dedi.

CHP Parti Meclisi’nin vereceği karar gereğince 31 Mart yerel seçimlerde Talas Belediye Başkanlığı'na aday olacağına kesin gözüyle bakılan ‘Belediye kökenli’ Avukat Hacı İbrahim Yıldırım, şimdiden çalışmalarına hız verdi. Talas halkına hak ettiği hizmeti  Sosyal Demokrat Halkçı Belediyecilik anlayışıyla vermek için yola çıkan ve 31 Mart seçimlerinde Talas İlçe Belediye Başkanlığı'na aday olacağını duyuran Hacı İbrahim Yıldırım, Talas turuna devam ediyor.

Kent Ekmeğe Zam Geliyor Kent Ekmeğe Zam Geliyor

Aday tanıtım toplantısı 20 Ocak'ta: CHP Talas Belediye Başkan adayı Hacı İbrahim Yıldırım, aday tanıtım toplantısının ise 20 Ocak Cumartesi saat 13.00 'de Talas'ta olacağını ifade etti.

Haber - Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ