CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Develi Organize Sanayi Bölgesini Sordu CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Develi Organize Sanayi Bölgesini Sordu

AK Parti Kayseri 7.  sıra Milletvekili Adayı Emine Timuçin, Cumhurbaşkanlığı ile 28. Dönem milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala saha çalışmalarının güzel gittiğini söyledi. Cumartesi günü Cumhurbaşkanı’nı Kayseri'de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Timuçin, “Vatandaşlarımızla beraber gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Sahadayız sürekli, şimdi de ayağımızın tozuyla Tomarza’ya gideceğiz. Vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanımıza olan sevgi gerçekten muhteşem. Cumhurbaşkanımız, AK Partiyi duyduktan sonra ki teveccühleri güzel. Sahadaki çalışmalarımızda güzel gidiyor. Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı Kayserimiz de ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Kayseri’ye geldiğinde burada güzel, coşkulu karşılamayla gönderdiğimiz zaman onun yüzündeki tebessüm bize moral oluyor” ifadelerini kullandı.  Seçim çalışmalarını devam ettirmek için gittikleri yerlerde Cumhurbaşkanı’na olan ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Timuçin, “Vatandaşlarımıza, Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim dediğimde muhteşem bir sevgi selini görüyorum. Bu beni mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımız parti kurulduğu günden itibaren her bir insanın gönlüne yer etmiş. ‘Milletimizin gerçekten efendisi olmaya gelmedim hizmetkarı olmaya geldim’ diyen Cumhurbaşkanımızın millette karşılığı var. Bunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu da bizim çalışmalarımıza yansıyor. Daha kolay sahada her alana girebiliyoruz. Güzel gidiyor” dedi.

Cumartesi günü yapılacak mitinge herkesi davet eden AK Parti Kayseri 7.  sıra Milletvekili adayı Emine Timuçin, “Sahaya gittiğimizde çat kapı ev ziyaretlerindeki hanımlarımıza gördüğüm bütün vatandaşlarımıza, esnaflarımıza duyurusunu yapıyoruz. Davet ediyoruz buradan bir kez daha söylüyoruz. Cumhurbaşkanımız cumartesi günü Kayseri’mizde inşallah. Bütün milletimizi hemşerilerimizi, saat 13:00’de meydana davet ediyorum” şeklinde konuştu.