ASKON Kayseri başkan vekili Alperen Murat devletin öneminin her geçen gün daha önemli olduğunu ifade ederek “Devletin her organı faaliyetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için büyük çaba harcıyor. Kayserimizde gerek maddi gerek manevi anlamda tüm kurumlarımız çok iyi işliyor. Kurumlarımız güvenlik önlemlerini de üst seviyede almış durumda. Avrupa’dan gelen haberleri içimiz kan ağlayarak izlerken Türkiye bu süreçte büyük bir güven kazandırmıştır. Bundan sonraki süreçte ülkeler ticarette de özellikle güvenilir bir limana sığınacaktır. Türkiye bu noktada en avantajlı ülke konumundadır. Yaşanan pandemi süreci devlet ve milletin şuurlu duruşu ile en iyi şekilde atlatılmaktadır.” dedi.

Derneğin denetim kurulu başkanı Mehmet Akif Say ise, “Bizler iş adamları olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde emniyet mensuplarımızla bir aradaydık. Sonrasında havaalanı işletme müdürümüzü, vergi dairesi ve sosyal güvenlik kurumlarını ziyaret ettik. Kendilerine maske takdiminde bulunduk. Maske günümüzün en önemli ihtiyaç unsurlarından bir tanesi oldu. Bizde önemli kurum ve kuruluşları gezerek kendilerine elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya gayret ediyoruz. Karanlıkla savaşmanın tek yolu fark etmektir. Fark edince ışık olursun. Bizde ışık olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, “Bizler normal mesai saatlerini de aşarak çalışıyoruz. Gerekli tedbirleri alarak vatandaşlarımızın da rahat etmesini sağlıyoruz. Elimizden geldiğince devletimizin kanunlarını vatandaşın lehine kullanarak hareket ediyoruz. Bugünlerde yanımızda olan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Nevzat Özer, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak yaralı ve hasarlı gönülleri tamir eden bir bakanlığız. Devletin şefkat yüzüyüz ve devletin büyüklüğünü gösteren bir bakanlığız. Bizde elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zorlu günlerde destek için gelen ASKON yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi