Tff Haberleri

tff haberleri ve güncel tff gelişmeleri, tff ile ilgili tüm video, tff fotoğrafları ve tff haberleri KAYSERİ YEREL HABER - Son Dakika, Güncel Haberler sitemizde


GÜNDEM

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması...

SPOR

Son dakika haberi: TFF, VAR’dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa’nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman’ın getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Kayseri’yi 3’ncü Lig’de temsil eden Talasgücü Belediyespor, devre arası transfer döneminde Kırıkkalegücü’nden stoper Mehmet Albayrak’ı transfer etti.

SPOR

TFF’nin ardından FIFA tarafından da Kayserispor’a 3 dönem transfer yasağı geldi. Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale transfer yasağının detaylarını açıkladı.

GÜNDEM

TFF tarafından yapılan açıklamada Kayserispor ile başkan Ali Çamlı’nın PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi Suudi yetkililerin Atatürk pankartı, tişörtü ve...

SPOR

Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Kayserispor, 2023-2024 sezonunda yüzde 30 sapma ile toplam 315 milyon 538 bin TL harcayacak.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, dernek statüsünden şirket statüsüne geçen Kayserispor’un anonim şirket olarak tesciline onay verdi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kayserispor’a ziyarette bulundu.

SPOR

Kayserispor tarafından, TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Pazar günü Konyaspor ile oynayacakları maça hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu görevlendirilmesine tepki.

GÜNDEM

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grubu şampiyon olarak tamamlayarak TFF 3. Lig’e yükselen Talasgücü Belediyespor, şampiyonluğu kutlamak yerine depremzede çocukların...

SPOR

Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 28’nci haftasından evinde ağırladığı Ümraniyespor’u 3-1’lik sonuçla mağlup etti.