İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Erhan Özhan tarafından İYİ Partili Kazım Yücel ve Osman Türk’e çalışmalarından dolayı teşekkür plaket takdim edildi. Yücel ve Türk’e plaketlerini veren Özhan, “Buraya toplanma amacımız malumunuz olduğu üzere geçirmiş olduğumuz genel seçim sürecinde belediye meclis üyeliğinden istifa ederek milletvekili adaylığı sürecine katılan grup başkan vekilimiz ve meclis üyemiz olmuştur. İYİ Parti'nin hem Kocasinan'da hem de büyükşehir belediyesinde 4 yılı aşkın zamandır grup başkan vekilliği görevini yürüten ve Kayseri'nin, Kayseri halkının bu süreçte sevgisini ve takdirini kazanan muhalefet anlayışını kendine has üslubuyla ortaya koyan Sayın Kazım Yücel'e bir teşekkür mahiyetinde hem Kocasinan hem de büyükşehir grubumuz adına bir plaket vermeyi uygun gördük. Yine Kocasinan Belediye Meclis Üyemiz olarak gerçekten ilçenin ve şehrin sorunlarını gündeme taşıma noktasında büyük bir emeği ortaya koyan Sayın Osman Türk’e de huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. İYİ Parti grubu Sayın Kazım Yücel'in başkanlığında gerçekten bu 4 yılı aşkın zamandır ciddi anlamda sahada ve mecliste büyük bir gayret gösterdi. Yani muhalefet anlayışını sadece her şeye ‘hayır’ veren noktasından çıkarıp doğru olanı destekleme, doğru olanı takdir etme, doğru olanı ‘nasıl daha da fazla geliştirebiliriz?’ noktasında bir anlayışı Kayseri'ye ve Türk siyasetine örnek şekilde ortaya koydu. Bizler burada yine aynı anlayışla aynı düsturla aynı geleneği devam ettirmeyi sürdüreceğiz elbette. Burada 2 meclis üyesi büyüğüm de başta grup başkan vekilimiz olmak üzere gerçekten bu emeklerini yerelde ortaya koydukları emeği ve ortaya çıkan tecrübeyi, ortaya çıkan halk takdirini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etmek üzere kendilerince ortaya ciddi bir cesaret örneği koyarak genel seçim sürecine katıldılar. Ben ayrıca bu genel seçim sürecinde de ortaya koydukları emekler için ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Kazım Yücel ise, “Kayseri'mizin başında yol arkadaşım diye baktım. Ama bugün yol yürüdüğüm diğer arkadaşlarım da 4 yıldır belediye meclislerinde, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz. Buraya ilçelerde olup gelemeyen kıymetli belediye meclis üyelerimiz de yol yürümekten öyle onurluyum, öyle mutluyum ki. Bu arkadaşlarımızla, teşkilatımızla birlikte biz sokakların sesini, belediye meclislerine getirip nefes olduk. Sadece bu bir görevdi. O görev bana verdiklerinde de bana sürekli yardımcı oldular. Ben umuyorum ki bu arkadaşlarımız yine bugünkü Grup Başkanımız Erhan Bey'e hatta birkaç görevi olan Erhan Bey'e biraz yardımcı olacaklardır. Çünkü aynı kuşaktan geliyoruz, birlikte bunu nefes ettik. Hem Bünyan ilçe başkanı, hem Kocasinan belediye meclis üyesi, hem büyükşehir belediye meclis üyesi ve grup başkanı ve çok kıymetli arkadaşlarımızın önünde dersimize çalışarak buraya gelmenin çok zorlu bir süreç olduğunu bilenlerdenim. Asla buraya ‘hayırcı’ tabloyla gelmedik. Kayseri halkının tüm menfaatlerine ‘evet’ demek kaydıyla alınan kararlarda farklı kesimlerin bakış açıları belediyeyle örtüşmüyorsa da bunu meclise taşımaya geldik. Kayseri halkı bilsin ki İYİ Partili mutlaka belediye meclisinde ise rahat yatsınlar. Mutlaka olurları olur. Olumsuzları da mutlaka söyleyecek Kayseri halkının adına bir şeyleri vardır. O yürekli insanlar buradadır” şeklinde konuştu.

 ‘VATANDAŞLARIMIZ İÇİN HER DAİM BİR TELEFON KADAR YAKINLARINDAYIZ’

Sahabiye Mahallesi Eleştiri Sahabiye Mahallesi Eleştiri

İYİ Partili Osman Türk de, “Kayseri'miz adına bütün meclis üyelerimizle birlikte ‘vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ anlayışıyla 4 yıl Kayseri'mizde hizmet etmeye, Kayserili hemşehrilerimize ve değerli vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Hepimiz birbirimizle istişare içerisinde tek tek bütün konuları değerlendirerek, başkanlarımla birlikte Kayseri'mize, Kocasinan'ımıza bir ivme Düşünüyorum ve şu anda bildiğiniz üzere meclis üyelerimiz hala burada görevlerine devam etmekteler ve bizler de görevimiz bitmiş değil. Bizler de Kayserili için hala çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız için her daim bir telefon kadar yakınlarındayız” dedi.