Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 2022 Olağanüstü Genel Kurulu, Divan Başkanlığının seçilmesiyle başladı. Divan Başkanlığına iki liste aday gösterildi. Ali Baktır, Ersin Karacabey ve Yusuf Büyükince’den oluşan heyet 293 oyla Divan’a seçildi.

Divan Başkanlığına seçilen Ali Baktır, huzur içinde bir genel kurul yapılması temennisinde bulundu. Sayı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi. Kayseri OSB Yönetimi için iki liste aday gösterildi. Mehmet Yalçın Başkanlığındaki beyaz liste kullanılan 605 oydan geçerli sayılan 600 oyun 394’ünü, Tahir Nursaçan başkanlığındaki mavi liste ise 206’sını aldı. Oylama sonucu Mehmet Yalçın başkanlığındaki liste Kayseri OSB yönetimine seçildi.

Mehmet Yalçın’ın listesinde şu isimler yer alıyor:
Asıl Yönetim Kurulu: Mehmet Yalçın, Murat Yibur, Zafer Baktır, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar

Yedek Yönetim Kurulu: Selim Narin, Kadir Üçok, Kamil Çeken, Mustafa Çanakçıoğlu ve Enver Kara Asıl Denetim Kurulu: Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp Yedek Denetim Kurulu: Levent Büyükince ve İbrahim Dinç

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından listesindeki sanayicilerle birlikte kürsüye çıkan Mehmet Yalçın, sanayicilere teşekkür etti. Genel kurulun nezih bir ortamda yapıldığını vurgulayan Yalçın, “Tüm sanayicilerimiz teveccüh buyurarak bizleri göreve getirdi. Allah’ın izniyle verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

HABER: ŞEYDA CÜCER

Editör: Haber Merkezi