Tavuk Eti İhracatına Sınırlama Getirildi Tavuk Eti İhracatına Sınırlama Getirildi

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Çiçek, Kayseri’ye çok yakışacak olan projenin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Başkan Büyükkılıç ise, şehre değer katacak vizyon projelerden birisi olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona doğru yaklaşıldığını ifade etti. Çalışma yapan personele kolaylıklar dileyen Başkan Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan ve 7’den 70’e tüm kesimlere hitap edecek Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizi en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimize, İç Anadolu bölgemize ve ülkemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’a, inceleme esnasında Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.
PROJEDE NELER OLACAK?

Millet Bahçesi’nde, 6 kuyu binası, 96 engelli, 28 otobüs otoparkı olmak üzere toplam 3 bin 394 otopark alanının yer alacağı projede, bisiklet ve koşu, yürüyüş yolları, piknik alanı, servis yolları, 2 ayrı etkinlik çayırı, çocuk oyun alanları, spor sahası alanları ve süs havuzları da yer alacak. Ayrıca projede, köpek eğitim alanı, geleneksel takvim, konser gibi etkinliklere hizmet edecek sahne kurulum alanı ve amfi, özel tasarlanmış çiçek bahçeleri, yapay tepelikler, kaykay pisti, pilates ve yoga sahaları, güneş saati, spor alanlarının etrafında her biri 123 kişilik 14 tribün ve model araç-drone pisti bulunacak.

Öte yandan proje kapsamında, kent müzesi, devasa halk kütüphanesi, mutfak sanatları merkezi ve sağlıklı yaşam merkezi de kente kazandırılacak.