23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu 23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması kapsamında bir araya geldi. Uygulamaya; AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti il başkan yardımcıları ve parti temsilcileri katıldı. Uygulamada, ilerleyen süreçlerde faaliyete geçirilecek plan ve projeler konuşuldu.

Konuşmalarına İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu soykırımı kınayarak başlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı; “Hala 7 Ekimde başlayan İsrail’in Gazze soykırımı devam ediyor. Ben İsrail’i cinayet mafyası olarak tarif ediyorum. Türkiye ve İslam ülkeleri olarak içimizdeki yangın hala sönmedi. İsrail Gazze’de çoluk çocuk yaşlı demeden katliamını sürdürüyor bu maalesef kepimizin içini yakıyor” dedi.

Öte yandan nöbetçi vekil uygulamasının siyaset halk arasındaki iletişimi güçlendirdiğini de dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı; “AK Parti’nin Türk siyasi hayatına getirmiş olduğu nöbetçi milletvekili uygulamamız yeni dönemde bütün hızıyla devam ediyor. Her hafta bir milletvekilimiz Kayseri il teşkilatımızda problemleri olan, şehre dair fikir fikirleri ve projeleri olan bazı vatandaşlarımızı dinleyerek onlara çözüm üretmeye çalışıyoruz bu hem siyaset halk arasındaki iletişimi de kuvvetlendiriyor. İnşallah bugün yine vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz ve şehrimizle alakalı kendileriyle alakalı veya uygulanan bir haksızlık varsa düşüncelerini alacağız ve çözüm üretmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ