15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası adeta FETÖSAVAR kimliğine bürünen, çevresindeki insanları ise FETÖ’cü diye yaftalamaktan hiç imtina etmeyen Mersin Vali Yardımcısı Kayseri İl Özel İdaresi Eski Genel Sekteri Mustafa Atsız’ın Kanun Hükmündeki Kararname ile kapatılan FETÖ’ye ait bir Vakıfa öğrenci yurdu yapılması için bedelsiz arazi ve yurt binası verdiği ortaya çıktı.

Kayseri Yerel Haber’de yayınlanan şok ses kayıtlarından önce adeta FETÖSAVAR kimliğine bürünüp farklı çıkar ilişkileri içerisine giren Mersin Vali Yardımcısı Kayseri İl Özel İdaresi Eski Genel Sekteri Mustafa Atsız hakkında çok çarpıcı bir belge daha ortaya çıktı.

ATSIZ, FETÖ VAKFI’NA ARSA VE YURT VERMİŞ

Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, Kayseri İl Özel İdaresi’nde Genel Sekreterlik yaptığı dönemde Özel İdareye ait Melikgazi İlçesi Konaklar Mahallesi 420 Pafta 7 bin 469 Ada 1 Parsel de kayıtlı bulanan 1.521 metrekarelik bir arsa ile, yine özel idareye ait İldem de bulunan bir binayı, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası çıkan Kanun Hükmündeki Kararname ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin de kurucusu statüsünde olan Burç Eğitim Kültür Vakfı’na verdiği öğrenildi.

ATSIZ’IN FETÖ FİRARİSİ DAYISI VARMIŞ

Şimdilerde FETÖSAVAR kimliğine bürünen Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın neden böyle bir işe imza attığı merak konusu olurken, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası sırra kadem basan FETÖ Firarisi Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz’ün de Atsız’ın dayısı olduğu ortaya çıktı.

ATSIZ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARFETMİŞ

FETÖ Firarisi Gündüz’ün ayrıca, Mustafa Atsız Mülkiye’ye girerken de büyük emek ve çaba sarf ettiği öğrenildi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi