Kayserispor’un bu sabah gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu öncesi taraftara yapılan biber gazlı ve joplu müdahale, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u çileden çıkarttı. Kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyleyen Ersoy, Kayserispor da yaşanan yolsuzluklara ilişkin çok ciddi iddialar ortaya attı. Ersoy, “Biz bir transfer yapıp resmi bedelini farklı, gösterip diğer kısmını açıktan alamayız! Menajerlerle biz iş tutamayız! Sahte faturalar düzenlettirip Kayserispor’u biz soyamayız! Sizin de bildiğiniz bir şeyler varsa, açıklamazsanız şerefsizsiniz, namussuzsunuz, haysiyetsizsiniz! Benim lafım net olur şimdi bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Kayserispor’un bu sabah gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu öncesi taraftara yapılan biber gazlı ve joplu müdahale sonrası açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy şunları söyledi:

“Haydi kongreyi yapın. Haydi konuşun! Haydi 331 milyon TL borcu açıklayın! 5 ay önce 140 milyon TL borç var diyeceksiniz şimdi borç 331 milyon TL! Bu rakamı açıklayan Mustafa Tokgöz kendi yönetiminizden bir arkadaş! Şuan ki başkan adayı Berna Gözbaşı hanım kendi yönetiminizde idi.

Hani diyorsunuz ya “Karanlık odaklar bu kulübü almak istiyor” diye, buradaki “Karanlık odaklar” da herhâlde biz oluyoruz. Size yemin ediyorum, Vallahi billahi biz sizden karanlık olamayız! Biz şunları yapamayız. Bir transfer yapıp resmi bedelini farklı gösterip diğer kısmını açıktan alamayız. Menajerlerle biz iş tutamayız! Sahte faturalar düzenlettirip Kayserispor’u biz soyamayız! Sizin de bildiğiniz bir şeyler varsa, açıklamazsanız şerefsizsiniz, namussuzsunuz, haysiyetsizsiniz! Benim lafım net olur şimdi bu işin peşini bırakmayacağız. Şimdi buradan sakin bir biçimde ayrılacağız, çünkü en çok taraftarın girmeye hakkı olduğu kapıdan bizim girmemiz doğru değildir.”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi