Kayseri merkezli Bekaş İnşaat, Ankara’nın Çiğdem mahallesinde başlattığı Başkent Projesi’nde yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle icralık olmuştu. Söz konusu şirketin yüzde 10’luk hissesi geçen ay icra kanalıyla satışa çıkarılmış ancak, ihale anlam verilemeyen bir sebeple iptal edilmişti. İptal edilen o ihale nedeniyle ilgili icra dairesinin müdür yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulunulduktan sonra ihale için yeni tarih verildi. İcradan satış için yapılacak yeni ihale 5 Aralık 2018’de saat 15:00’de yapılacak.

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından 4 Eylül 2018 tarihinde yüzde 10’luk hissesi satışa çıkarılan Bekaş İnşaat. Taah. Turz. San ve Tic. Anonim Şirketi için düzenlenen ihale iptal edilmişti.

BAKAŞ’IN YÜZDE 10’LUK HİSSESİ YENİDEN İCRADAN SATIŞA ÇIKARILDI

Bekaş İnşaat’ın müracaatı üzerine söz konusu satışın durdurulması için Ankara 11. İcra Hukuk Mahkemesi’nin 2018/682 numaralı kararı ortadayken görevini kötüye kullanarak keyfi tutum sergilediği öne sürülen Mustafa Uyan isimli İcra Müdür Yardımcısı hakkında yapılan şikâyetin ardından, söz konusu şirketin hisseleri yeniden icradan satışa çıkarıldı.

İHALE 5 ARALIK 2018’DE

4 Milyon 500 bin TL alacak için yapılacak ihale, bu kez 5 Aralık 2018 tarihinde Kayseri Adliyesi Baro çıkışı karşısında yer alan Ayhanlar Plaza’nın zemin katında saat 15:00’de yapılacak.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi