Kayserispor da yaklaşan olağanüstü kongre öncesi, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile daha Kayserispor yönetimine aday olan Sedat Kılınç, sosyal paylaşım platformu Facebook da kapıştı.

“koca kayseri de takıma sahip çıkacak sadece Sedat Kılınç var”

Kayseri Yerel Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Türkaslan’ın “FEMAŞ'daki KAYSERİSPOR zirvesi tesadüfmüş!!! Erol Bedir açıklama yapmış! YERSEN!!!” şeklinde yaptığı facebook paylaşımın altına Aydın Gülgör isimli kullanıcı tarafından “Takım küme düşüyor konulara bak koca kayseri de takıma sahip çıkacak sadece Sedat Kılınç var. Yazıklar olsun hepinize” şeklinde yorum yapıldı.

AYDIN GÜLGÖR: “SEDAT KILINÇ’IN GENEL KURULDA ADAYLIĞINI BEKLİYORUZ”

Aydın Gülgör isimli kullanıcının bu yorumuna tepki gösteren Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ise Sedat Kılınç’ı hedef alarak “Aydın Gülgör gelsin kurtarsın 1 TL katkı vermeden demeç veren arkadaş genel kuruda adaylığını bekliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

SEDAT KILINÇ: “SEN KENDİNİ BORÇ PARA VERİP REKLAM ETTİN, BEN YILLARDIR GÖNDERDİĞİM PARALARI HİBE ETTİM”

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın bu çıkışına da sert yanıt veren Sedat Kılınç ise aynı yorumların altına şu ifadeleri kullandı:

“Berna Gözbaşı senin üç günlük mazin var benimle iddialaşma istersen. Sen borç olarak para gönderip reklam ettin kendini ben yıllarca hibe ettim gönderdiğim paraları. Güzel poz veriyorsunuz takdir ediyorum.”

BERNA GÖZBAŞI: “Kayserispor ve benim üzerimden prim yapmaya çalışma”

Sedat Kılınç’ın söz konusu ciddi iddiaları karşısında söz konusu platformda yeniden yorum yazmaya başlayan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Sedat Kılınç ben 700 bin tl bağış verdim 3500 forma arti 1 milyon Euro borç verdim 1 milyon Euro da iki oyuncudan kazandırdım. Suat Altın’dan verdiğin çeklerle konuşma ! poz vermek senin isin ben yıllardır ödüller almış İş Kadınıyım buradan reklama ihtiyacım yok Kayserispor ve benim üzerimden prim yapmaya çalışma! Bu da sana son cevabim muhatabım değilsin” şeklinde ifadeler kullandı.

İŞTE O SERT KAPIŞMANIN LİNKİ: https://www.facebook.com/haberci5n1k

Sabah saatlerinde karşılıklı başlayan söz düellosu, saat 14:30'u gösterdiği sıralarda son buldu. Kayserispor Klüp Başkanı Berna Gözbaşı ile Sedat Kılınç, Gazeteci Ali Türkaslan'ın duvarında yaptıkları tüm paylaşımları aşağıda belirtilen yorumları da yolladıktan sonra karşılıklı olarak sildi. 

İŞTE SÖZ DÜELLOSUNUN SON PAYLAŞIMLARI

Editör: Haber Merkezi