“ETEKLERİNDEKİ TAŞLARI DÖKTÜLER”

BAKİ ERSOY İLE EROL BEDİR İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ

Kayserispor tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor Eski Kulüp Başkanı Erol Bedir, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz de katıldı.

“FUTBOL, içinde paranın ve pulunda oynadığı bir iş olunca dedikodusu da hiç bitmİYOR”

Toplantı çıkışı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kameralarına konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kayserispor da yöneticilik yapmak kolay değil. Yıllarca bende başkanlık yaptım. Onursal Başkanlığı da hala şerefle sürdürüyorum. Bir çok arkadaşımız Kayserispor’a emek verdiler emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun! Bu toplum işi kolay bir iş değil, bir de özellikle şöhreti bol olan, içinde paranın ve pulunda oynadığı bir iş olunca dedikodusu da hiç bitmeyen bir iştir bu iş! Dışarıda da bu işler çokça söylenir. Tabi bunlar söylendiği zamanda yöneticilerde bir hayat kırıklığı ve moral bozukluğu oluşur. Motivasyon eksikliği olar, bunları da bilerek bir araya gelelim istedik” dedi.

“Biz bugün dedik ki; eteklerimizdeki taşı dökelim”

Toplantıya katılan herkesi tek tek kamerelara takdim eden Özhaseki, “Baki beyde Kayserispor’u seviyor, sonuna kadar da takip ediyor Allah Razı olsun” şeklinde ifadeler kullanarak, “Bugün herkes burada! Biz bugün dedik ki eteklerimizdeki taşı dökelim, geçmişte ne olduysa onları da bir konuşalım, sonra da önümüze bakalım dedik. Tabi haliyle geçmişte olan bitenler yüz yüze konuşulduğunda olayın gerçekliğiyle çıplaklığıyla her şey açığa çıkıyor. Bu da güzel bir şey oluyor. Yöneticiler, iletişimi,ulaşımı,bir birleriyle konuşmayı medya üzerinden başka türlü vasıtalarla yaparlarsa orada zorluklar başlıyor. Ama yüz yüze gelince gerçeklik daha da iyi ortaya çıkıyor ve anlaşılıyor. Herkes bir birini çok daha iyi anlıyor. Bugün çok şükür olanı biteni değerlendirdiğimiz gibi artık bundan sonra da önümüze bakmanın hep birlikte yollarını aradık. Hep birlikte Kayserispor’un başarısı için gayret edeceğiz. Değerli Başkanımın teklifleri var, şirketleşme hususunda talepleri var. Evet buda doğru, hepimiz de destek vereceğiz, inşallah Kayserispor’u layık olduğu yerde hep birlikte göreceğiz. Davetimi kırmayarak buraya kadar gelen tüm arkadaşlara ben teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Nihayetinde Kayseri’nin sorunlarıyla ilgilenen bir avuç insanız onlarında olaya bu şekilde olumlu yaklaşmaları bizi son derece mutlu etti. İnşallah sonu hayır olur” dedi.

ALİ ÇAMLI HANGİ SIFATLA TOPLANTIYA KATILDI?

Toplantıya Hunat Camisi Eski Emekli İmamı Ali Çamlı’nın da katıldığı gözlenirken, Ali Çamlı’nın hangi sıfatla o toplantıda yer aldığı merak konusu oldu.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi