14 Mayıs 2014’den beri Kayseri’de görev yaptıktan sonra, son kararname ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan İbrahim Kulular için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde uğurlama töreni düzenlendi. Şehirdeki devlet protokolünün Kullar’u uğurlamaya gelmemesi dikkat çekerken, Kulular’ın Kayseri’deki akıl hocası Kayseripark’daki Sarar Giyim Mağazası’nın Sahibi Ali Çamlı’nın da, törene katıldığı gözlendi.

Şehir protokolünün katılmadığı uğurlama töreninde sadece MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ile MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok yer aldı. Kulular, edilen duanın ardından sessiz sedasız Kayseri’den ayrıldı.

ŞEHRİN PROTOKOLÜ UĞURLAMADA YOKTU

Vali Günaydın’ın katılmadığı uğurlama töreninde gözler Ak Partili isimleri de aradı. Başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere uğurlama töreninde ne ilçe belediye başkanları yer aldı ne de milletvekilleri. Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da törende olmayan isimlerdendi.

ALİ ÇAMLI DA TÖRENE KATILDI

Diğer yandan Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın Kayseri’deki akıl hocası Kayseripark’daki Sarar Giyim Mağazası’nın Sahibi Ali Çamlı’nın da, törene katıldığı gözlendi.

NECMETTİN NURSAÇAN DUA ETTİ

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Kulular, Kayseri OSB’nin Başkanı Tahir Nursaçan’ın babası olan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın yaptırdığı dua sonrasında Ankara'ya uğurlandı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi