Kayserispor için hazırlanan “Bağımsız Denetçi Raporu”, Eski Başkan Erol Bedir yönetimindeki kulübün yaklaşık 450 milyon TL nasıl borç batağına sürüklendiğini gözler önüne serdi.

BEKAŞ A.Ş, SÖZLEŞMEKİ ŞARTLARI YERİNE GETİRMEMİŞ

Kayseri de adeta deprem etkisi yaratan çarpıcı raporda; Kayserispor Eski Kulüp Başkanı Erol Bedir’in damadı Can Karahasanoğlu’nun babası Bekir Karahasanoğlu’na ait olan Bekaş İnş.Taah.Tur.San.Tic.A.Ş ile reklam sözleşmesi yapıldığı ancak sözleşmedeki yükümlülüklerin yerine getirilmediği ortaya çıktı.

İŞTE DENETÇİ RAPORUNDAKİ ŞOK DETAY

BEKAŞ A.Ş. DEPLASMAN GİDERLERİNİ DAHİ ÖDEMEMİŞ

İlgli sözleşmede, “Bekaş İnşaat A.Ş. “Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor” ile deplasmanda oynanacak müsabakaya gidecek kafilenin konaklama ve ulaşım giderlerini karşılayacaktır’ ibareleri yer almasına rağmen, Bekaş İnşaat A.Ş’nin sorumluluklarını yerine getirmediği rapora yansıdı.

EMSAL SPONSORLAR 30 MİLYON TL ÖDERKEN, BEKAŞ A.Ş. 290 BİN TL’LİK FATURAYI DAHİ ÖDEMEMİŞ

Süper Lig’de oynayan Kayserispor’a aynı şartlarla sponsor olan emsal firmalar yaklaşık 30 milyon TL’yi bulan sponsorluk bedelleri öderken, Afişler, forma reklamları, stadyum reklamları derken Kayserispor Kulübü’nü adeta ‘Reklam Panosuna’ çeviren Bekaş İnşaat’ın, 119 bin 590 TL ile 169 bin TL’lik 2 faturayı dahi ödemeyip Kayserispor’u büyük çapta zarara uğrattığı bağımsız denetçilerin raporlarında yer aldı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi