Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nda eski İl Başkanı Serkan Tok’un görevden alınmasının ardından İl Başkanlığı görevine getirilen Adnan İncetoprak, bir basın toplantısı düzenleyerek A Takımını basına tanıttı.

Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katıldı. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gülsoy il 2. Başkanı olurken, KTO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan da Siyasi İşlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

MEHMET GÜLSOY - .... -  CEM KÜÇÜK - ÖMER GÜLSOY - ALİ ÇAMLI

SERKAN TOK’A TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Kayseri’nin yeni İl Başkanı Adnan İncetoprak, konuşmasına başlarken önceki başkan Serkan Tok’a teşekkür etti.

“BU MAKAM, Kırgınlık, küslük ve dargınlık kaldırmayacak bir makamdır”

İncetoprak, “Burası hizmet makamıdır. Kırgınlık, küslük ve dargınlık kaldırmayacak bir makamdır. İl teşkilatımızın kapısı bu davaya gönül vermiş, bu vatanda taş üstüne taş koymak isteyen herkese açıktır. Küskünlük ve dargınlıkları bir kenara bırakarak bu davaya hizmet etmek isteyen herkes bu çatının altında yer alacaktır. Yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla birleştirici, kucaklayıcı yönetim anlayışı ile devraldığımız bu bayrağı zirveye için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

MHP KAYSERİ’NİN DİVAN LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

İncetoprak’ın bu açıklamasının ardından divan kurulu listesi tek tek okundu.

İŞTE O LİSTE

Divana getirilen isimlerin çoğunun sarraf ve aynı zamanda Kayseri’nin yerlisi olması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Adnan İnce Toprak’ın Başkanlığını yaptığı Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği yöneticisi Hüseyin Baran, İş dünyasından sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

HÜSEYİN BARAN

Yine Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği yöneticisi Derviş Özçekirdek Türk Toplulukları ve Derneklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine, Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Cemal Kılıç da Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na, Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği yöneticisi Murat Evyakan ise İl Başkanı danışmanlığına getirildi.

DERVİŞ ÖZÇEKİRDEK

MURAT EVYAKAN

Bununla beraber Adnan İncetoprak’ın ortağı Selçuk Teryakio’da İl Başkanı danışmanlığına getirildi.

ADNAN İNCETOPRAK'IN İŞ ORTAĞI SELÇUK TERYAKİO

Daha önce Ak Parti’de görev yapan bazı isimler ise MHP yönetimine girer girmez İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Özellikle Ak Partili Mehmet Özhaseki’ye yakınlığı ile bilinen ve her seçimde Ak Parti’yi açıkça destekleyen Mobilyacı Mahmut Sami Yalçın’da Eğitim ve Sağlık’tan sorumlu il Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

MAHMUT SAMİ YALÇIN

Yine Ak Parti’ye yakın isimlerden tekstilci Mehmet Alper Altuntaş’ta Sosyal Medya’dan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Diğer yandan Basın Danışmanı ve Bilgi İşlemden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Köşker’in getirilmesi dikkat çekti.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi