Milli bayramlarda Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süslenen Kayseri Valilik binasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda süslenmemesi tepkilere yol açtı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi tüm yurtta olduğu gibi kutlamalar için hazırlıklar yapıldı. Tüm şehirlerimizde olduğu gibi Kayseri'de de meydanlar, kamu kurum ve kuruluşları, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süslendi. Ancak bir kurum hariç. Kayseri Valiliği'nin böylesi önem arz eden bir günde Türk bayrağını unutması yadırgandı.

Bundan önceki yıllarda tüm milli bayramlarımızda Türk bayrakları ile süslenen Kayseri Valiliği hizmet binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türk bayrağı ve Atatürk posteri olmaması tepkilere yol açtı.

CHP eski İl Başkanı Mustafa Ayan sosyal medyadan bu duruma tepki göstererek, "Sayın Kayseri Valisi. Bugün 23 Nisan. Atatürk posteri ve şanlı bayrağımız neden yok valilik binamızda" dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Valiliğe tepkilerini dile getirdiler.

HABER: Şeref KAHRAMAN

Editör: Haber Merkezi