Kayseri'de Fethullah Gülen Cemaati'ne finansal destek sağladığı iddia edilen 12 işadamı hakkında başlatılan operasyonunun yankıları sürerken, AKP Kayseri Milletvekili  İsmail Tamer'in Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a bir ziyaret gerçekleştirdiği öğrenildi. Söz konusu manidar ziyarette  Milletvekili  İsmail Tamer'in Paralel Yapı'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar için Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a  teşekkür ederek, "Bu mücadelenizde sizi canı gönülden destekliyoruz. Yanınızdayız" dediği ifade edildi.
AKP Kayseri İl Teşkilatı'nın tüm basın kuruluşlarına geçtiği habere göre; AKP Kayseri Milletvekili  İsmail Tamer'in, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a ani bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
"
Sizleri tebrik ediyoruz, Bu mücadelenizde sizi canı gönülden destekliyoruz, Yanınızdayız"
               Kayseri'de Fethullah Gülen Cemaati'ne finansal destek sağladığı iddia edilen 12 işadamı hakkında başlatılan soruşturma ve söz konusu operasyonunun yankıları sürerken gerçekleştirilen bu ziyarette konuşan AKP Kayseri Milletvekili  İsmail Tamer, Paralel Yapı'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar için Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a  teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
               "Özellikle ülkemize yapılan, paralel yapının sürdürdüğü bu sivil darbeyle alakalı mücadelenin Kayseri ayağındaki katkınız büyük. Bu mücadelenizde sizi canı gönülden destekliyoruz. Yanınızdayız.
Ben inanıyorum ki yapılan çalışmalarda halkın huzurunu kaçıracak, en ufak bir hareketinizde olmadı. Aksine bu konulara da çok dikkat ediyorsunuz. Devletin şevkat elini her zaman halkın üzerinde gösterdiniz, göstermeye de devam ediyorsunuz.  İnşallah birlikte Kayserimizi daha iyi bir yerde, halkın huzurunu kaçırmadan güvenlik meselesi olsun, terörle mücadele, uyuşturucu ile mücadele olsun, paralel yapı ve buna benzer diğer çetelerin faaliyetlerine meydan vermeden etkin bir şekilde mücadele edeceğinizden şüphemiz yok. Sizleri tebrik ediyoruz. Gece, gündüz yanınızdayız."



"Kimseyi üzmeden, kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı yapıyoruz"
Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:
               "7 gün 24 saat halkın güvenliği, Kayseri'nin huzuru için çalışıyoruz. Asayiş ve diğer konularda sıkıntımız yok. Paralel yapı konusunda da etkin bir çalışmamız var. Kimseyi üzmeden, kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda da desteklerinizi her zaman hissediyoruz."  

ziyaret, çeşitli çevreler tarafından tepki ile karşılandı              
Daha soruşturma aşamasındaki operasyonun ardından 24 saat bile geçmeden AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a yaptığı bu manidar ziyaret çeşitli çevreler tarafından tepki ile karşılandı.
HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi