Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden eşinin görevini kısa süre devralıp devam ettiren Funda Güler Dağ istifa edip, Hür Düşünce Hareketi Derneği’nin Kayseri temsilcisi olmuştu. Dağ Melikgazi İYİ Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu şu sözlerle dile getirdi;  “Cumhuriyetimizin bizlere bahşettiği seçme ve seçilme hakkının ilk basamağı olan Melikgazi ilçe delege seçimini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte samimi ve gayretli çalışmalar gösteren tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bilindiği üzere İyi Parti olarak Türkiye genelinde tüm teşkilat kademelerinde seçim yapılması kararı alınmıştır. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Bu kararın gereği olarak yarım kalmış bir görevi tamamlamak için bir grup arkadaşımızla çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların sonucunda bir karar aldık. İyi Parti Melikgazi ilçe Teşkilatını yönetmek üzere ekibimle birlikte ilçe başkanlığına adayımı huzurlarınızda açıklıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun,

Bizlere layıkıyla partimize hizmet etmeyi nasip eylesin.

Alnımız açık aldığımız görevi yine gururla alnımız açık teslim ettirsin" dedi.

Daha önce parti içerisinde zorlu süreçlerin yaşandığını dile getiren Dağ, sözlerine şu ifadeleri ekledi;
"Bizim hakkımızda daha önce antidemokratik yollara başvurularak içimizde yorulan arkadaşların ayrılmasıyla sonuçlanan bir süreç yaşanmıştı. Bizler bu uygunsuz işleri delegemizin onayına sunmak istiyoruz. Benzer yollara bir daha tevessül edilmesin diye bir mücadelemizi veriyoruz. Yapanın yanına kar kalmasın diye buradayız.

Delegelerimiz bize tekrar görev verirse her şeyi unutup partimiz ve ülkemizin menfaati için durmaksızın çalışacağız. Eğer görev verilmezse bu kongreyi bir helalleşme gibi görüp partimizin hizmetinden ayrılmayacağız. Demokrasilerde temel ilke seçimle gelenin seçimle gitmesidir. Mücadelemiz demokrasinin tüm kuralları ülkemizde işletilmesi içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle İyi Parti Melikgazi İlçe Kongremizin demokratik ve başarılı bir kongre olmasını temenni ederken tüm delegelerimizi ve Kayserili hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bu bayrak yarışında; İyi olan kazansın Türkiye kazansın” dedi.

HABER; ŞEYDA CÜCER

Editör: Haber Merkezi