İYİ Parti Kocasinan ilçe başkanlığında yapılacak seçim öncesinde başkanlık adayları tek tek açıklanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Muharrem Sızırlıo’nun İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından bugün İYİ Parti Kocasinan Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda başkanlık için adaylığını açıkladı.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Tüm Türkiye’de İYİ Parti İl, İlçe kongreleri yapmaya başladı, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde de sürdürmeye devam ediyor. İnşallah bu süreci de önümüzdeki iki hafta içerisinde ilçe kongrelerini de bitirmiş olacağız. Hemen arkasından da İl kongresi için çalışmalarımız başlayacak. İl kongresi ile ilgili kararı genel idare kurulu verecek. Ama 29 Ocak’a kadarda tüm Türkiye’de İYİ parti tüm kongreleri bitmiş olacak. Güzel bir seçim dönemi yaşıyoruz aslında adaylarda bol, çoğalıyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor. Demek ki partimizin hizmetinde bulunan arkadaşlarımızın daha iyiyi yapabilme adına kendini ortaya koyma iradeleri bizim için çok önemli oluyor. Bu hafta Talas ve Melikgazi kongrelerimizi inşallah bitireceğiz. Hemen arkasından da 4 Aralık’ta da Kocasinan ilçe kongremizi bitireceğiz. Şu anda mevcut ilçe Başkanı Mustafa Işık’ın dışında Muharrem Sızırlıo geçen hafta içinde yine bu salonda adaylığını açıkladı. Bugün de hem Kocasinan Meclis üyemiz hem partimizin kuruluşundan beri yol aldığımız Avukat Muharrem Yiğen’i Kocasinan İlçe başkanlığına aday olmasıyla ilgili toplandık. Kongrelerin bitimiyle hemen sahalardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kongre süreci içerisinde hiç kimsenin burnunun kanamayacağı, kaybedenin olmayacağını, kazananın İYİ Parti olacağını hep söyledik yine söylüyoruz. Yapacağımız 3 ilçe kongresinde de ayını duyarlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


‘4 ARALIK’TA KOCASİNAN İLÇE BAŞKANIYIM’

İlçe başkanlığı yapma konusunda kendine güvendiğini söyleyen Muharrem Yiğen, “Bu bir bayrak yarışı ve ben bu bayrağı mevcut ilçe başkanımızdan ve diğer aday olan Muharrem kardeşimizden daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum ve yapabileceğim noktasında kendime güveniyorum. Bununla ilgili bir tereddüttüm ve aklımda bir soru işareti yok. Bizim buradaki amacımız partide küslükler, kırgınlıklar olmasın, birlik beraberlik olsun diye konuşma yapan değerli büyüklerimle karşılaşıyorum, görüyorum ama aslında sorunun da kendilerinin yarattığını biliyorum. Aslında küskünlük ve kırgınlık olmasın diyen herkes aslında sorunun bir parçası olduğunu göz ardı ederek bunu dile getiriyor. Ben yapılacak olan kongreden sonra 4 Aralık günü akşamı Kocasinan ilçe başkanıyım. Kocasinan’da birlik beraberlik nasıl olur, nasıl yapılır göstereceğim. Önümüzde bir genel seçim var ve bu genel seçimde bizim daha fazla görünür olmamız, vatandaşın içinde olmamız, istekleri talepleri dinleyip gerekli yerlere iletmemiz lazım. Bu seçimlere partimizi Kocasinan teşkilatını daha başarılı bir şekilde götüreceğimi düşünüyorum. Alacağımız oy oranının daha fazla olması için çalışacağım” şeklinde konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi