AK Parti Milletvekili Aday Adayı Akmermer, Pancar Ekicileri Kooperatifi, Kayseri Serbest Bölge Başkanlığı, Yahyalı, Yeşilhisar ve Bünyan Belediye Başkanları ile İlçe Başkan ve yöneticilerini ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, Kayseri’de ki tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, AK Parti İl ve İlçe Başkanlıkları ile yöneticilerine ulaşma konusunda büyük çaba harcıyor.

Ziyaret turlarını aralıksız olarak sürdüren genç aday Ferhat Akmermer, önceki gün, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Genel Müdür Levent Benli’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İstanbul Ticaret Odası tarafından her yıl hazırlanan “Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu” sıralamasında, ilk 400’de ve Kayseri’nin en büyük sanayi kuruluşu olarak her zaman ön planda yer alan Kayseri Şeker Fabrikası’nda sürdürülen çalışmalar hakkında Hüseyin Akay’dan bilgiler alan Ferhat Akmermer, Türk Sanayisi ve son yıllarda sanayimizde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, hükümetin sanayinin önündeki engellerin kaldırılması ve teşvikler konusunda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, bu çalışmaların daha da geliştirilmesi ile Türkiye’nin önündeki engellerin ortadan kalkacağına inandığını söyledi.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifine yapılan ziyaretin ardından Kayseri Serbest Bölgesi’ne geçen Akmermer, burada da Bölge Müdürü Mahmut Özkantar ile bir süre görüştü. Serbest bölgelerin Türkiye Ekonomisi’ne olan katkılarına dikkat çeken Akmermer, serbest bölgelerin daha aktif hale getirilmesi ve yapılan düzenlemelerin yatırımcılar lehine geliştirilmesi gerektiğini belirterek, ihracat hedefleyen yatırımcı ve sanayicilerin, mutlaka serbest bölgelere yönelmesi gerektiğini söyledi.


AK parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, daha sonra sırası ile Yahyalı, Yeşilhisar ve Bünyan İlçelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber ile bir araya gelen Akmermer, karşılıklı görüş alış verişinin ardından yahyalı ile ilgili düşüncelirini dile getirirken, Yahyalı’nın son yıllarda gösterdiği gelişime dikkat çekti, ilçenin tarım ve meyve üretimi yanında Turizm’e önem vererek Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi haline gelebileceğine dikkat çekerek, Yahyalı Belediyesi’nin son aylarda turizm alanında önemli çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaları takdirle ve yakından izlediğini söyledi.

Akmermer, Yahyalı’da ki ziyaretlerinin ardından Yeşilhisar ilçesine geçerek Belediye Başkanı İhsan Ünal ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Ceylan’ı ziyaret etti. Akmermer, günün son ziyaretini Bünyan İlçesi’ne gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu ziyaret eden Akmermer, aday adaylığı ve çalışmaları konusunda bilgiler verdi ve güncel konularda değerlendirmeler yaptı.

Genç ve dinamik yapısı ile aralıksız ziyaret turları yapan Akmermer, gittiği ilçe ve merkezlerde ilgiyle karşılanıyor.





Editör: Haber Merkezi