MHP İL BAŞKANI BAKİ ERSOY ANKARA’DA

İl Başkanları İstişare toplantısına katılmak için önceki gün Ankara’ya giden MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti. Baki Ersoy yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Özhaseki’nin medyada yer almak isteyen diğer adaylara ambargo koymaya çalışması düştüğü acziyetin en açık göstergesidir. Kendi partililerine dahi siyasi menfaatlerini göz önünde tutarak yaklaşan bu zihniyetin iktidara yürüyen MHP’yi engellemeye çalışması son çırpınışlarıdır. Milliyetçi Hareketin iktidarı ile Özhaseki’nin Ankara sevdası kursağında kalacaktır” dedi.

Genel Başkan’ın makamında ağırladığı Ersoy, Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını aldı.

Kayseri İl Teşkilatına güvendiğini ifade eden MHP Lideri Bahçeli ise, “Kayserili Kardeşlerime ve Dava arkadaşlarıma selam ediyorum. İktidar yürüyüşünde yeni göreve gelen genç kadromuza ve Kayseri’ye güveniyorum. İnanıyorum ki; Milliyetçi Hareket’i Kayseri’de birinci parti yapacaksınız” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’da “Sayın Genel Başkanımızın ellerini öpüp, hayır dualarını aldık. Kayserili hemşerilerimize ve dava arkadaşlarımıza selamlarını ilettiler. İktidar yürüyüşümüzde yeni göreve gelen genç kadromuza ve Kayserimize güven duyduklarını ifade ettiler. Sayın Genel Başkanımızın bizlere duyduğu bu güveni Yüce Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız ve 7 Haziran'da Üç Hilali Erciyes'in zirvesine dikip, milletin iktidarını kuracağız” dedi.

"ANKARA SEVDASI KURSAĞINDA KALACAK"

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy yaptığı yazılı açıklama ile AKP Milletvekili Aday adayı Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi.

Ersoy, “Özhaseki’nin medyada yer almak isteyen diğer adaylara ambargo koymaya çalışması düştüğü acziyetin en açık göstergesidir. Kendi partililerine dahi siyasi menfaatlerini göz önünde tutarak yaklaşan bu zihniyetin iktidara yürüyen MHP’yi engellemeye çalışması son çırpınışlarıdır. Milliyetçi Hareketin iktidarı ile Özhaseki’nin Ankara sevdası kursağında kalacaktır” dedi.

Ayrıca son katıldığı toplantı da “Kırmadık, dökmedik, dışlamadık, ötekileştirmedik” diyen Özhaseki’nin Kayseri halkının zekâsı ile adeta alay ettiğini belirten Ersoy, “Göreve geldiği günden itibaren önce geçmişini inkar eden, sonra sakalını kesen, sadece vekil olmak için yol arkadaşlarını eleştirmekten geri durmayan bu zihniyetin söylediklerine inanmak mümkün değildir.

Perde arkasından yaptığı hamlelerle herkese şirin görünmeye çalışan Özhaseki, bugüne kadar Kayseri’nin ufkunu daraltmaktan başka hiç birşey yapmamıştır” dedi.

Özhaseki’nin helallik istemesine de atıfta bulunan Ersoy, “Hakkımızı helal etmiyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Yirmi yıl boyunca Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve milletin vakfettiği malları birilerine şirin görünmek adına heba eden Özhaseki’ye hakkımızı helal etmemiz mümkün değildir. Üzerinde bir milletin hakkı vardır.

Kendisi bu şehrin öz imkanlarını acımasızca harcamış, öve öve bitiremediği projeler bir bir çökmüştür.

Şehri adeta bir enkaz yığınına çeviren bu zihniyetin Kayseri’yi Ankara’da temsil etmek istemesi ise gülünç bir durumdur.

Hali hazırda bıraktığı enkaz yatırımlardan biran evvel vazgeçilmez ise Özhaseki’nin yaptıklarını temizlemek dahi bu şehri en az 50 yıl geriye götürecektir.

Büyükşehir Belediye Başkanı iken Kayseri halkını ayrımcılıkla ikiye bölen, yapılması gereken hizmetleri yapmak yerine şehrin ufkunu karartan, yanlış yatırımların altına imza atan, partizanlık yapan ve arkasında adeta kilitlenmiş ve büyümesi engellenmiş bir şehir bırakan Özhaseki’ye HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Bu şehirde yaşayan insanları trafik sorunu ile baş başa bıraktığı için HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Bu şehirde yaşayan insanları enkaz yığınları içinde yaşamaya mahkûm ettiği için HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Bu şehirde birilerine rant sağladığı için HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Garibin hakkını zengine yedirdiği için HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Fakiri muhtacı aşevlerine muhtaç ettiği için HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Özhaseki şunu hiçbir zaman unutmasın ki; BİZ HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ."
Editör: Haber Merkezi