Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili aday adaylığını büyük bir cesaret örneği göstererek yaklaşık 2 ay önce Sarız'dan açıklayan Feyzullah Keskin, bu gün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Kayseri il başkanlığı önünde kendisini dinlemeye gelen yüzlerce partiliye seslenen CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Feyzullah Keskin, sözlerine " İdealist, fedakar, inançlı Cumhuriyet Halk Partili dava arkadaşlarım hepinizi saygı ile selamlıyorum. Biz hiç bir baskıya boyun eğmeyen, tek amacı bu topraklarda yaşayan herkesin eşit ve kardeşçe yaşaması için mücadele veren susmayan ve susturulamayan Mustafa Kemal Atatürk'ün dava arkadaşlarıyız. Biz, haksızlıklar karşısında mazlumun kimliğine bakmadan zalime karşı çıkan zalim karşısında aman bile dilemeyen boynunu darağacına uzatan Pir Sultan Abdal'ın devamıyız. Biz, ferman padişahın ise dağlar bizimdir diyen Dadaloğlu'nun devamıyız. Biz Tam Bağımsız Türkiye diyen Denizlerin, Hüseyinlerin, Yusufların, Mahirlerin devrimci kardeşleriyiz. Biz, Sen Yanmazsan, Ben Yanmazsam, Nasıl Çıkar Karanlıklar Aydınlığa diyen Nazım'ın korkusuz kardeşleriyiz. Biz Türküz, Biz Kürdüz, Biz Çerkeziz, Biz Aleviyiz, Biz Sünniyiz, Biz Avşarız, Biz Lazız, Yani Biz Türkiye'yiz. Ve binlerce yıldır medeniyetleri barındıran yüreği geniş Anadolu sevgisi ve hoşgörüsü ile merhabalar" diyerek başladı.

"BEN HEP MEYDANLARDAYDIM"
Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinden geldiğini, bu güne kadar da hep örgüt disiplini içerisinde hareket ettiğini ifade eden Keskin, aylar öncesinden ortaya çıkıp aday adayı olmasını şu sözlerde anlattı:
"Sevgili dava arkadaşlarım aylar öncesinden yola çıktım. Bana çok erken çıktığımı söyleyenler oldu ama Adana'daki bölge toplantısında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun inanmışlığını, mücadelesini görünce gün oturma günü değildir gün mücadele günüdür diyerek Sarız'a giderek adaylığımı açıkladım. Adana dönüşünde çalışmalarımıza başladık çünkü mücadele etmek zorundaydık. Genel Başkanımızın O çalışkan, dürüstlük ve inanmışlığını yalnız bırakmak biz devrimci arkadaşlara biz Cumhuriyet Halk Partililere yakışmazdı. Bende kendime düşen boyutuyla o günden bu güne kadar Cumhuriyet Halk Partisinin Kayseri'de tek Milletvekiline mahkum olmaması için mücadele ediyorum. 1998 yılında başladığım aktif yöneticiliğimden bugüne kadar örgüt disiplini ile hareket ettim. Maddi ve manevi olarak örgütlerimin hep yanında oldum. İl, ilçe örgütlerimizin benden destek istediklerinde hep yanlarında oldum. Seçim olsun, olmasın ben hep meydanlardaydım. Çünkü ben örgütün içinden gelen, örgütün kendisiyim. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partiliyim."

"SIRA KAYGIM HİÇ YOK VE BÖYLE BİR DERDİM DE YOK"

Son olarak, " Benim derdim geleceğimizi bile çalmaya kalkışanlara karşı mücadele etmek" diyen Keskin, hiç zaman sıra kaygısı içerisine girmediğinin altını çizerek, şu ifadeleri kullandı:
"Sıra kaygım hiç yok ve böyle bir derdim de yok. Ben diyorum ki milletvekili olmak o ceylan derisi kırmızı koltuklarda oturmak dokunulmazlık almak değil derdim. Benim derdim geleceğimizi bile çalmaya kalkışanlara karşı mücadele etmek. Ben milletvekilliğini amaç görmüyorum. Milletvekilliği sadece bir araçtır. Amacım Kayseri'de solcu birisinin nasıl milletvekilliği yapacağını bütün Kayseri kamuoyuna göstermektir."

PARTİLİLER TEBRİK ETTİ

Yapılan açıklamanın ardından partililer, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday adayı Feyzullah Keskin'i tek tek tebrik ederek başarılar diledi.
HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi