CHP Talas Eski İlçe Başkanı Mustafa Çalıksoy, partililerini kendi bağ evinde verdiği öğle yemeğinde bir araya getirdi. Yemeğe CHP il ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
7 Haziran öncesi CHP’liler, Başakpınar mahallesinde seçim çalışması yürütüp, vatandaşlardan genel seçimde partilerine oy istediler.


CHP Talas Eski İlçe Başkanı Mustafa Çalıksoy, partililerini kendi bağ evinde ağırladı.

Çalıksoy'un her yıl kendi imkanlarıyla düzenlediği etkinliğe CHP Kayseri İl Başkan Mustafa Ayan, milletvekili adayları Dr.Çetin Arık, Ali Paşa Tan, Aşkın Genç, Feyzullah Keskin, Ayhan Gülsoy,Tülin Temel,Mustafa Aslan, Mustafa Utku Sarı, Aday adaylarından Avukat Zeki Gümüş, Ertuğrul Gönenç, Mesut Ay, İl kadın kolları Başkanı Kıvılcım Akdağ, Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez,Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir,CHP eski İl Başkanlarından Enver Özdemir, Kocasinan Eski İlçe Başkanlarından Seyit Bektaş,İş adamı Mehmet Sağırolu, Mahir Özer, Tucay Özer, Zeki Orhan, Ali İhsan Yıldırım da katıldı.

Yemek öncesi CHP’liler,Başakpınar’da seçim çalışmasına katıldılar ve vatandaşlardan 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimde partilerine oy istediler.
Yemek sonrası açıklama yapan milletvekili adayları, 7 Haziran da halkın iktidarını kuracaklarını belirterek, " 7 Haziran bir dönem noktası olacak. CHP saraylıların iktidarına karşı halkın iktidarını kuracak" şeklinde ifadeler kullandı.

HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi