Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ile bazı yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. 2010 yılında patlak veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarının ardından, ilk kez gerçekleştirilen ziyarette kısa süre önce sel felaketi yaşanan Karaözü ve Alamettin köylerine yardım talebinde bulunulduğu öğrenildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, Başkan Yardımcıları Av. İbrahim İlbasmış, ve Ali Ekber Kopan ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.
Karaözü ve Alamettin de yaşanan sel felaketi sonrası bölgede yaşayan vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirildiği belirtilen ziyaret basına kapalı gerçekleşti. Başkan Özhaseki ve CHP’lilerin yaklaşık 45 dakika süren ziyaret boyunca, bölgeye yapılacak yardımların hızlandırılması için yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı öğrenildi.






“ÖZHASEKİ OLGUNLUKLA KARŞILADI”
Ziyaret sonunda Kayseri Yerel Haber’e özel açıklamalar da bulanan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, ziyaretin ayrıntılarını anlattı.

Ayan, şöyle konuştu:
“Öncelikle Karaözü’de, Alamettin yerleşim bölgelerimizde bir sel felaketi yaşandı. Burada hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza yapılacak olan maddi manevi desteğin hızlandırılması talebiydi. Sayın Başkan Mehmet Özhaseki zaten bir takım çalışmalar yapmış, bizimde ziyaretimiz esnasında gördüğümüz eksikler vardı kendilerinden onları talep ettik. Sayın başkan Özhaseki de olgunlukla karşıladı. Zaten bu gün de KASKİ Genel Müdürü’nün bölgeye gönderildiğini biliyorum. Dolayısıyla başkandan bu tür talebimiz oldu. Oradaki hemşerilerimizle ilgili yardımın ve desteğin hızlandırılmasını talep ettik.”

“İNSANLARIMIZA HİZMET SUNMAK ZORUNDA!”
Söz konusu insani yardım taleplerinin Başkan Özhaseki tarafından gayet olumlu karşılandığını da dile getiren Ayan, “Bu taleplerimizi başkan Özhaseki gayet olumlu karşıladı memnun da oldu. Sonuçta Kayseri ve bu memleket bizim. Bu memlekette görev yapan, irade sahibi, hizmet anlamında köşe başlarını tutmuş herkesle görüşüp konuşup bu memlekette yaşayan insanlarımıza hizmeti sunmak zorunda! Bizim de onlarla diyalog halinde olup bu hizmetleri yapmasına ön ayak olmak, onların görmediği eksikleri bizim de onlara sunmamız gerekiyor” dedi.

“BU ZİYARET BİR İLK, GÖRÜŞMEMİZ SİYASİ DEĞİL, İNSANİ”
2010 yılında patlak veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarının ardından, ilk kez gerçekleştirilen ziyareti de Kayseri Yerel Haber’e özel değerlendiren Ayan, şu ifadeleri kullandı:
“Arkadaşlar siyaset ayrı bir şey insanı diyalog ayrı bir şey! Bizim bu görüşmemiz siyasi bir diyalog değil. Sadece insani bir diyalog! Kayseri de yaşayan halkımızın sıkıntılarının giderilmesi amacıyla belediyemizin kendi gücünü, belediyeler yasası çerçevesinde yapabileceği hizmetlerin hızlandırılması, onların görmediği eksikleri bizim onlara sunmamız anlamında bir ziyaret.”

HABER: ALİ TÜRKASLAN – ŞEVKET TEKİN

Editör: Haber Merkezi