AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas’ta katıldığı Gençlik Şöleni’nde AK Parti’nin sadece bir parti değil, bir dava olduğunu belirtti. Özhaseki, “Bu dava, büyük Türkiye’yi inşa etme davasıdır” dedi.

Talas’ta gerçekleştirilen Gençlik Şöleni’ne AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Yaşar Karayel, Havva Talay Çalış, Halil Ergen ve Avşar Aslan, Talas ve Bünyan Belediye Başkanları ile çok sayıda genç katıldı. AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, "Biz bu işi parti işi gibi görmüyoruz. Şöhret ve makam peşinde değiliz. Bir dava olarak görüyoruz. Bu dava Hakk’ın ayağa kaldırılması, adaletin tesis edilmesi davasıdır. Bu dava, yetimlerin, mazlumların davasıdır. Bu dava kimsesizlerin kimsesi olma davasıdır. Bu dava, büyük Türkiye’yi inşa etme davasıdır” dedi. Bugüne kadar dava şuuru ile çalıştıklarını ve fedakarlıklar ettiklerini ifade eden Özhaseki, Türkiye’yi daha da büyütmek için aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.


Özhaseki, Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Programı’na da katıldı. Özhaseki, Hacılar’ın kentsel dönüşümü gibi Kayseri’nin her işini Ankara’da birebir takip edeceğini söyledi. Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Hacılarlı iş adamları ve davetliler katıldı. . Özhaseki, bu konudaki tecrübesiyle birebir bütün işleri takip edeceğini dile getirdi. Ankara’ya gitse de Kayseri’den ilgisini asla kesmeyeceğini ifade eden Mehmet Özhaseki, “Benim babam, dedelerim burada yaşadı. Çocuklarım burada yaşayacak. Allah nasip ederse mezarımız da burada olacak. Yarın bir gün dönüp geldiğimizde yine yüz yüze bakacağız. Önemli olan her kardeşimize selam verebilmek, oturup çayını içebilmek ve ‘Allah razı olsun arkadaş senden’ sözünü duyabilmek” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi