Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında" Geçtiğimiz günlerde Başkan Memduh Büyükkılıç Develi'ye çevreyoluna her şeyi hazır ihale aşamasında olan yapılacak yeni otogar müjdesini vermişti. Başkan Büyükkılıç'ın yeni otogar müjdesinin ardından Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın ulaşım bahanesiyle Başkan Büyükkılıç'ı terminalin eski yerine yapılmasına ikna ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu olay Develi'miz adına çok büyük bir talihsizlik ve çok üzücü bir durumdur. Şimdi Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar beye sormadan edemiyorum.

Madem ulaşım sorunu vardı, 2014 yılında Terminal projesini hazırlarken ulaşımı düşünmediniz mi? 2014 yılında seçim vaadi olarak sunduğunuz terminal projesini bir gün hayata geçirirsek ulaşım sorununu nasıl çözeriz diye bir çalışma yapmadınız mı?

Ulaşım sorunundan dolayı eski terminalin yerine yapılmasını istediğinize göre ulaşım sorununu çözmek için bir çalışmanız olmadığı görülüyor, siz projelerinizi hazırlarken Develi'nin geleceğini düşünerek mi; yoksa günü kurtarmak adına halkı kandırmak için mi hazırlıyorsunuz?

2014 yılındaki seçim vadiniz olan terminal projesini 7 yıl sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç yapmak için her şeyini hazırlıyor ihale aşamasına getiriyor sayın Cabbar siz neden kendi seçim vadiniz olan projeyi ulaşım bahanesiyle durdurmaya çalışıyor neden eski yerine yapılmasını istiyorsunuz? Hem seçimlerde proje sunuyor halkı beklenti içine sokuyor hem kendi vadiniz olan projenin Başkan Büyükkılıç tarafından hayata geçmesine ulaşım bahanesiyle mani olmaya çalışıyorsunuz siz milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi