Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş seçim çalışmalarına devam ediyor. Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesini ziyaret eden Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş 16 yılda çok şey başardık. Daha önce şehrimizdeki stadımızın ışıklandırması ile övünüyorduk. O zamanı hatırlayanlar bilir. Şimdi tüm büyükşehirlerde olimpik stadyumlarımız var dedi.

Elitaş, CHP li vekillere de çok faydamız oldu. Daha önceleri ağızlarına almadıkları ayet ve hadisleri bizden daha iyi biliyor, hepsine gıpta ediyorum. Demek ki irtica ölmüş. İrtica hortlamamış. Gerçekten az zamanda çok büyük işler yapmışız. Hamd olsun bunu Ak Parti iktidarı yaptı. Milletin inançları ile inşallah kalptendir. Sözleri gibi özler de birdir. Manevi dünyaları ile barıştılar.

Fetullahın elemanları elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Topla tankla yıkamadıkları şeyi başka bir şeyle yok etmeye çalışıyorlar. Ekonomik krizi tetiklemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ramazanda vatandaşın aklını çelmeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Bundan önceki dönemde Türkiye’nin birinci sorunu denildiğinde terör deniliyordu. Şimdi ise ekonomi deniliyor.

Ne oldu bir ay içerisinde doların yüzde yirmi beş artmasına neden olan ne idi? İşte Yabancı sermayeyi kaçırıp, ülkeyi bir takım elitlerin yönetmesini isteyenler e 24 Haziranda bir mesaj vermemiz lazım.

İşte 24 Haziran seçimleri bu yüzden önemli. Milletimiz yeni bir şahlanışın öyküsünü yazacak inşallah diyorum. Dedi.

Editör: Haber Merkezi